Καλά νέα για την τρίτη ηλικία: Άνοιξαν τα πρώτα κλαμπ αποκλειστικά για ηλικωμένους

Ευχάριστα νέα για τους βρετανούς παππούδες και γιαγιάδες οι οποίοι είναι ακόμα πάρτι άνιμαλ, καθώς άνοιξε το πρώτο κλαμπ αποκλειστικά για ηλικιωμένους και είναι έτοιμο να υποδεχτεί την τρίτη ηλικία για τρελό ξεφάντωμα.

Το Posh Club υποδέχεται τους συνταξιούχους

Η ηλικία προσδιορίζεται από το πόσο αισθάνεσαι όχι πόσο είσαι. Και αυτό το αποδεικνύει το Posh Club στην Μεγάλη Βρετανία. Ένα κλαμπ μόνο για ηλικιωμένους. Με ξεφάντωμα, χορό, τσάι φυσικά και μερικά σαντουιτσάκια για τη λιγούρα.

Αυτό το νυχτερινό event μόνο για συνταξιούχους είναι η απάντηση στην ανία και την καθιστική ζωή της τρίτης ηλικίας. Το Posh Club απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 60 και με περισσότερους από εννέα εκατομμύρια ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε αυτό το target group κάνει θραύση.

Το Posh Club έχει πέντε παραρτήματα σε όλο το Λονδίνο και τις νοτιοανατολικες ακτές του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόκειται για ένα λαμπερό γεγονός για περίπου 100 συμμετέχοντες την εβδομάδα, που πραγματοποιείται στην καρδιά της κοινότητας σε κομψές στολισμένες εκκλησιαστικές αίθουσες και σε άλλους χώρους εκδηλώσεων και δίνει έμφαση στην ντύσιμο, την κοινωνική διασύνδεση και τον εθελοντισμό μεταξύ των γενεών.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”