Κακοκαιρία-θρίλερ: 22χρονη πέθανε μέσα στο όχημά της που θάφτηκε στο χιόνι

Υπολογίζεται ότι έμεινε αβοήθητη μέσα στο παγιδευμένο όχημα της για 18 ώρες η νεαρή φοιτήτρια. Στιγμές σοκ πέρασε η 22χρονη και μάλιστα όπως φαίνεται λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή έστειλε βίντεο στην οικογένεια της.

Η τραγική ιστορία

Μια 22χρονη γυναίκα εντοπίστηκε από τους διασώστες νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο Μπάφαλο των ΗΠΑ, το οποίο έχει κυριολεκτικά θαφτεί στο χιόνι από την πρωτοφανή και ιστορική χιονοθύελλα που πλήττει τις βόρειες πολιτείες.

Ο απολογισμός των θυμάτων της «χιονοθύελλας του αιώνα» ανέρχονται σε τουλάχιστον 60 και εκφράζονται φόβοι πως θα αυξηθεί περαιτέρω, καθώς τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να «ξεθάψουν» σπίτια και αυτοκίνητα.

Στο «μάτι» του κυκλώνα βρίσκεται το Μπάφαλο, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Υόρκης. Σε μια τέτοια επιχείρηση, οι διασώστες βρήκαν νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της την 22χρονη Τέιλορ Αντέλ.

Η 22χρονη Τέιλορ ακινητοποιήθηκε στα χιόνια την Παρασκευή το απόγευμα και υπολογίζεται ότι έμεινε αβοήθητη μέσα στο παγιδευμένο όχημα της για 18 ώρες

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”