Ηρωίδα Ανύπαντρη γυναίκα υιοθετεί 6 ορφανές αδερφούλες για να μην χωριστούν ποτέ η μία από την άλλη

Μεγαλείο ψυχής από την Lacey Dunkin. Η ιστορία της έχει συγκινήσει το διαδίκτυο και αποδεικνύει πως υπάρχει ακόμη ελπίδα και πίστη για τους ανθρώπους. Μπορεί οι τελευταίες ειδήσεις της επικαιρότητας να μας έχουν συγκλονίσει όλους και να έχουμε χάσει την πίστη μας για το που βαδίζει αυτός ο κόσμος και σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, αλλά υπάρχει ελπίδα και πρέπει να το πιστέψουμε.

Η ιστορία της Lacey Dunkin

Πιο συγκεκριμένα, η Lacey Dunkin σε ηλικία 25 ετών, το 2009 έκανε τα χαρτιά της για να υιοθετήσει ένα παιδί. Το 2011 είχε εγκριθεί και ήταν πολύ χαρούμενη. Μετά από κάποιους μήνες όμως όλα άλλαξαν όταν την ενημέρωσαν πως είχε έρθει η σειρά της.

Μία έκπληξη όμως την περίμενε όταν της πρότειναν να υιοθετήσει 6 αδερφούλες που είχαν μείνει ορφανές. Χωρίς κανένα δισταγμό πήρε τη μεγάλη απόφαση και πλέον δηλώνει μία ευτυχισμένη μαμά 6 υπέροχων κοριτσιών.

Αυτό που θέλουμε να πούμε εμείς από την πλευρά μας είναι ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή τη γυναίκα και της ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο για το δικό της μέλλον, όσο και για το μέλλον των 6 γλυκύτατων κοριτσιών της.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”