Ιδιοκτήτρια καταστήματος έδιωξε καρκινοπαθή με παραμορφωμένο πρόσωπο από το μαγαζί της επειδή «τρομοκρατούσε τους πελάτες»

Η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος εστίασης στη Νότια Καρολίνα παραδέχτηκε σε μια ανάρτησή της στα social media ότι ζήτησε από έναν άνθρωπο, το πρόσωπο του οποίου παραμορφώθηκε από τον καρκίνο, είτε για να καλύψει το πρόσωπό του είτε να φύγει από το μαγαζί της.

Ο 65χρονος Kirby Evans, σταμάτησε τη Δευτέρα στο κατάστημα Forks Pit Stop στο Walterboro για ν’ αγοράσει ντόνατς και αναψυκτικό, αλλά αντί να τον καλωσορίσουν σαν πελάτη, τον έδιωξαν.

Ο άντρας που επέζησε από τον καρκίνο του δέρματος, λόγω του οποίου του αφαιρέθηκε το αριστερό μάτι και η μύτη για να σωθεί η ζωή του, δήλωσε ότι πήγε στο γραφείο της Donna Alderman-Crosby και εκείνη του είπε είτε να καλύψει το πρόσωπό του είτε να φύγει επειδή τρομοκρατούσε τους πελάτες.

“Τα λόγια που βγήκαν από το στόμα της με πλήγωσαν βαθιά,” είπε ο Evans στο KUTV.

Όταν η κόρη του, η Brandy Evans, ανακάλυψε ότι ο πατέρας της έφυγε κλαίγοντας από το κατάστημα, ξεκίνησε μια καμπάνια στο GoFundMe για να μπορέσει να καλύψει το κόστος της χειρουργικής επέμβασης για την αναδόμηση του προσώπου του.

Η Alderman-Crosby απάντησε ότι δεν είχε άλλη επιλογή επειδή η παρουσία του «ενοχλούσε τους πελάτες της».

Μέχρι στιγμής, η καμπάνια έλαβε δωρεές ύψους περίπου 30.000 δολαρίων.

“Πώς μπορεί κάποιος να φάει με το πρόσωπό του καλυμμένο;” είπε ο Kirby.

Η κόρη του, η Brandy, έγραψε την Τρίτη στο Facebook:

“Ο πατέρας μου επέζησε από τον καρκίνο αλλά έχασε το αριστερό του μάτι και τη μύτη του από αυτή τη φρικτή ασθένεια. Έχει δεχθεί πολλά άσχημα βλέμματα και με ενοχλεί να τον βλέπω να κλαίει και να μη μπορώ να τον βοηθήσω.”

Η Brandy είπε βαριά λόγια για την Alderman-Crosby και την προειδοποίησε πως ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις.

“Ευχαριστώ το Θεό που δεν είναι όλοι τόσο κακοί όσο η Donna Crosby! Σου υπόσχομαι ότι ο πατέρας μου δεν θα πατήσει ποτέ ξανά σ’ αυτό το κατάστημα!” έγραψε η Brandy.

Ο Kirby μίλησε για την επίθεση που αντιμετώπισε.

“Με τράβηξε από το πουκάμισο και μου είπε να έρθω στο γραφείο της.”

“Όταν ξοδεύεις τα χρήματά σου σε μία επιχείρηση, τότε θα πρέπει να είσαι ευπρόσδεκτος κι όχι να σε απαξιώνουν.”

Αλλά ενώ ο Kirby είναι συγκλονισμένος από τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η ιδιοκτήτρια αυτής της επιχείρησης, είπε ότι έχει συνηθίσει να τον κοιτάνε παράξενα από τότε που έκανε τη χειρουργική επέμβαση, πριν από επτά χρόνια, για να αφαιρέσει το καρκίνωμα από το πρόσωπό του.

Ο Kirby δήλωσε ότι ευελπιστεί πως η ιστορία του θα κάνει τους άλλους ανθρώπους να φέρονται με όμορφο τρόπο σε άτομα με αναπηρίες.

“Δεν θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν έτσι,” είπε ο Kirby, μιλώντας για τα άτομα με αναπηρίες. “Είμαστε άνθρωποι και θέλουμε να μας φέρονται όπως φέρονται και σε όλους τους άλλους.”

διαφορετικό

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”