Ιδιοκτήτης Απαιτεί Ευθανασία Για Το Υπέρβαρο Σκυλί του, Εκείνο Χάνει 100 Κιλά Και Αποκτά Νέα Οικογένεια!

Όλοι αγαπάμε τα σκυλιά μας και μερικές φορές τα αγαπάμε υπερβολικά. Μπορεί να μας κάνει να υποχωρούμε και να τα ταΐζουμε κάθε φορά που ζητούν φαγητό.

Ο Κάι, πήγε το γκόλντεν ριτρίβερ στον κτηνίατρο. Αμέσως, ο κτηνίατρος επικοινώνησε με τους Misfits της Alberta Animal Rescue, και σε λίγο, η Pam Heggie ήρθε μαζί με τον σκύλο. Είχαν στόχο να βοηθήσουν τον Κάι να βρει σπίτι και να χάσει το επικίνδυνο βάρος που κουβαλούσε.

Η Χέγκι έδωσε συνέντευξη στο Good Morning America. Η νέα ανάδοχη μητέρα δεν ήταν εξοικειωμένη με τον Kai και το τι συνέβη στο παρελθόν του, αλλά ήξερε ότι χρειαζόταν ένα απελπισμένο TLC. Ο Κάι ήταν το πιο υπέρβαρο ζώο που είχε δει ποτέ ο κτηνίατρος και είπε: «Ό,τι κι αν κάνεις είναι να βοηθήσεις αυτόν τον σκύλο». Από τότε, έχει πέσει πάνω από το μισό βάρος του σώματός του, γράφει το blog.theanimalrescuesite.greatergood.com

Ο Κάι χρειάστηκε 20 λεπτά για να ανέβει τις μικρές σκάλες έξω από το νέο του ανάδοχο σπίτι όταν έφτασε για πρώτη φορά. .

Η Χέγκι άρχισε αμέσως να κάνει την Κάι τρεις βόλτες κάθε μέρα, το πρωί, όταν γύριζε σπίτι από τη δουλειά και πριν κοιμηθεί. Στην αρχή δυσκολεύτηκε αλλά τελικά τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο εύκολα.

Ο Χέγκι είπε στο GMA, «Κυριολεκτικά, έκανε πέντε έως 10 βήματα και μετά ξάπλωνε και άρχιζε να λαχανιάζει. Αλλά το συνέχισαν και κάθε μέρα πίεζε λίγο περισσότερο. Πήγαμε στο δρόμο του πλησιέστερου γείτονα και μετά στον επόμενο γείτονα.»

Ο Κάι ξεκίνησε τη θεραπεία με νερό για να δυναμώσει τα πίσω του πόδια και να χτίσει αντοχή.

Έγινε αυστηρή δίαιτα στον Κάι και παρόλο που ήταν λαγωνικό, εμπιστεύτηκε την ανάδοχη μαμά του να τον φροντίζει.

“Έμαθε ότι θα τον βοηθούσα και θα ήμασταν εντάξει», είπε.

Ο Κάι συνέχισε να αποκτά δύναμη και να επιτυγχάνει ορισμένους στόχους, όπως να ανέβει στο κρεβάτι, να περπατήσει γύρω από το τετράγωνο, να ανέβει τις σκάλες και να απολαύσει λίγο χρόνο στο park dog.

“Τον κοιτάζω και ξεχνάω πόσο σπασμένος ήταν”, είπε η Heggie. «Τώρα είναι απλώς ένας κανονικός σκύλος που κάνει κανονικά σκυλιά όπως όλοι οι άλλοι».

Δεδομένου ότι η μεταμόρφωσή του ήταν τόσο εμπνευσμένη, εμφανίστηκε στο Good Morning America

“Σου δείχνει πώς να κάνεις ένα πραγματικά μεγάλο έργο κυριολεκτικά μια μέρα τη φορά», είπε ο Heggie.

“Δεν ανησυχεί για το χθες, Μην ανησυχείς για το αύριο, απλά εστιάζει σε αυτό που πρέπει να γίνει σήμερα και το κάνει. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από τα σκυλιά.”

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok