Η κόρη του αδικοχαμένου Πωλ Γουόκερ μεγάλωσε. Αυτό που λέει για τον πατέρα της είναι τόσο συγκινητικό

Γνωστός για το πρωταγωνιστικό ρόλο του στο Fast & Furious, ο Πωλ Γουόκερ έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2011.

Οι θαυμαστές του σοκαρίστηκαν. Ακόμη και άνθρωποι που δεν παρακολουθούσαν την πορεία του στον κινηματογράφο συγκινήθηκαν με την είδηση της απώλειάς του. Ο λόγος προφανής.

Ο ηθοποιός όχι μόνο πέθανε σε μικρή ηλικία, ήταν μόλις 40 ετών, αλλά άφησε πίσω του και την πολυαγαπημένη του κόρη. Την Μίντοου.

Η Μίντοου ήταν 15 ετών όταν έχασε τον πατέρα της στο δυστύχημα. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες τους μαζί, η Μίντοου ήταν σίγουρα το κοριτσάκι του μπαμπά.

Αλλά και οι φίλοι του Γουόκερ υποστηρίζουν το ίδιο. Για τον Γουόκερ η Μίντοου ήταν πάντα η βασική του προτεραιότητα. Όλη του η ζωή.

Φυσικά η κόρη του ήταν πριν από όλους αυτή που πληγώθηκε περισσότερο από τον χαμό του. Μπορεί οι θαυμαστές να έχασαν τον αγαπημένο τους ηθοποιό, η Μίντοου όμως έχασε τον μπαμπά της.

Αλλά με κάποιο τρόπο, η Μίντοου βρήκε τη δύναμη να αφήσει πίσω τη θλίψη της και να προχωρήσει στη ζωή της.

Σήμερα η Μίντοου είναι 18 ετών. Τέλειωσε το Λύκειο και προγραμματίζει το μέλλον της. Στα άμεσα σχέδια της είναι να συνεχίσει το έργο του πατέρα της μέσω του Ίδρυματος Πωλ Γουόκερ.

Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν αλλά ο Γουόκερ προσπαθούσε πάντα να προσφέρει τη βοήθεια του σε ζώα αλλά και ανθρώπους που την είχαν ανάγκη. Συμμετείχε σε διάφορες οικολογικές οργανώσεις ενώ είχε σπουδαίο αλτρουιστικό έργο.

Το 2010, ταξίδεψε στη Χιλή για να βοηθήσει τους πληγέντες από το σεισμό των 8,8 Ρίχτερ ενώ έκανε το ίδιο και όταν ο εγκέλαδος χτύπησε την Αϊτή.

Το Ίδρυμα είναι ένας οργανισμός που έχει σκοπό να βοηθήσει απειλούμενα και κακοποιημένα θαλάσσια ζώα.

Η Μίντοου αποφάσισε ότι, παρά τη θλίψη της, πρέπει να βρει έναν τρόπο να τιμήσει την επιθυμία του πατέρα της και πιστεύει ότι αυτό μπορεί να το καταφέρει μόνο μέσα από το Ίδρυμα Πωλ Γουόκερ.

Ο παππούς της Μίντοου λέει ότι του θυμίζει τον πατέρα της:

«Ο Πωλ ήταν πολύ περήφανος για την Μίντοου. Για κάθε μέρα της ζωής της. Είναι ένα εντυπωσιακό κορίτσι … πολύ χαριτωμένη. Όταν παρακολουθείς την Μίντοου είναι σαν να μην περπατάει. Είναι σαν να γλιστράει στον αέρα. Έτσι είναι η μητέρα της, έτσι ήταν και ο Πωλ»

Πριν πεθάνει ο Πωλ δεν ήταν απλώς ένας σταρ του σινεμά: Ήταν ένας ανήσυχος πατέρας για το παρόν και το μέλλον της κόρης του. Η μητέρα της είχε εκείνη την εποχή σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ και ο Γουόκερ παρακαλούσε τους γονείς της να την πάρει σπίτι του για να της παρέχει μια φυσιολογική ζωή.

Ακολούθησε δικαστική μάχη για την επιμέλεια αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι τον θάνατο του ο Γουόκερ δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στην κόρη του.

Και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Μίντοου.

Μόλις έκλεισε τα 18 απέκτησε την δυνατότητα να διαχειρίζεται την μεγάλη περιουσία που της άφησε ο πατέρας της. Όλοι πίστευαν ότι θα αρχίσει να ξοδεύει ανέμελα χρήματα σε αγορές και ταξίδια. Εκείνη όμως το μόνο που θέλει, είναι να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της.

Πιστεύει ότι ο μπαμπάς της εκεί που είναι, την παρακολουθεί και για αυτό θέλει να τον κάνει να αισθάνεται περήφανος για εκείνη.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”