Η φωτογραφία αυτού του μπέμπη μετά το χειρουργείο έχει σαρώσει το διαδίκτυο.

Ο μικρός Joey στην ηλικία των 3 μηνών, έκανε μια εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη. 5 μέρες αργότερα, η Sarah αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία τον μικρό της μαχητή.  Όπως θα δείτε στην φωτογραφία, φαίνεται η ουλή που έμεινε από την τομή και εκτείνεται από το στήθος ως το στομάχι του.

Όμως ο λόγος που έγινε viral δεν είναι η ουλή, αλλά η γλυκιά, ευγενική έκφραση του προσώπου της. Ο αδερφός της Sarah είδε την φωτογραφία και την ανέβασε στο διαδίκτυο.

Joey: Η φωτογραφία από την εγχείρηση που έγινε viral

Έγινε αμέσως viral, αφού πολλοί σχολίασαν την χαλαρή του στάση ακόμα και μετά από μια τόσο τρομακτική εγχείρηση! Η Sarah λέει ότι τα ευγενικά σχόλια του κόσμου για την φωτογραφία την βοήθησαν πολύ σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Όπως είπε η Sarah: “Όσο ήταν στο νοσοκομείο, έμπαινα στο Facebook για να δω τι έλεγε ο κόσμος. Αυτό βοήθησε εμένα και τον Joe [τον πατέρα του Joey] να το ξεπεράσουμε. Έβγαλα την φωτογραφία, γιατί ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε ολόκληρη την ουλή. Ο Joe έπαιζε μαζί του κι εγώ ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία την ουλή – εκείνος απλά άρχισε να χαμογελάει”

Joey: Δείτε το video

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”