Η επιστήμη μίλησε: Για αυτούς τους λόγους είναι ξεχωριστοί όσοι γεννιούνται το Νοέμβριο

Τα μωρά του Νοεμβρίου είναι ξεχωριστά, σύμφωνα με μία νέα έρευνα και μελέτη που ήρθε στο φως και κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Όλα τα μωρά είναι ξεχωριστά και έχουν τη μοναδική δική τους μυρωδιά και γλύκα, αλλά σύμφωνα με την επιστήμη τα παιδάκια που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα έχουν κάτι ιδιαίτερο.

Μπορεί όλα τα μωρά να είναι μοναδικά ανεξάρτητα από τον μήνα γέννησής τους, ωστόσο τα παιδιά του Νοεμβρίου έχουν κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Και επειδή αυτός ο μήνας έχει πλέον την τιμητική του, αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν ή περιμένουν να γεννηθούν όπου να’ ναι.Από την φύση τους τα μωρά του Νοεμβρίου είναι πολύ χαρούμενα. Βρίσκουν ευχαρίστηση σε απλά πράγματα της καθημερινότητας και πάντα θα δώσουν σημασία σε αυτά που έχουν και όχι σε όσα τους λείπουν.

Έχουν λιγότερες πιθανότητες να πάθουν κατάθλιψη

Έχει παρατηρηθεί πως οι περισσότεροι αριστερόχειρες είναι γεννημένοι τον Νοέμβριο. Και ειδικά οι άντρες! Τα αποτελέσματα μιας νευροεπιστημονικής έρευνας έδειξαν ότι οι αριστερόχειρες είναι πολύ πιο οξυδερκείς από τους δεξιόχειρες και μπορούν να κατανοήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Οι μαμάδες που λαμβάνουν περισσότερη βιταμίνη D κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, γεννούν παιδιά με γερό σώμα. Μεγαλώνοντας γίνονται πολύ αθλητικά και έχουν παραπάνω αντοχή και δύναμη από τους συνομήλικούς τους.

Τους αρέσει ο ύπνος και είναι άκρως γοητευτικά

Ενώ τα μωρά που είναι γεννημένα τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι λάτρεις του ξενυχτιού, τα μωρά που έχουν γεννηθεί του χειμερινούς μήνες και ειδικά τον Νοέμβριο λατρεύουν τον ύπνο. Παρόλο που είναι νυχτοπούλια, θα φροντίσουν να έχουν κοιμηθεί 8-10 ώρες την ημέρα.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ράιαν Γκόσλιννγκ και η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι μερικοί από τους πιο γοητευτικούς ανθρώπους του Χόλιγουντ! Και φυσικά είναι γεννημένοι τον Νοέμβριο! Τα μωρά αυτού του μήνα, μεγαλώνοντας γίνονται πολύ γοητευτικές προσωπικότητες και κερδίζουν τους πάντες με το φλογερό ταμπεραμέντο τους.

Related posts

Ο σύζυγός μου αρνείται να πει την μαμά μου «μητέρα». Πως να την φωνάζει;

Ένας μικρός ήρωας: Πεντάχρονος έβγαλε την αδελφή του από το σπίτι που έπιασε φωτιά και γύρισε και για τον σκύλο

Έλληνας καθηγητής ογκολογίας: «Νικήσαμε τον καρκίνο, σε δέκα χρόνια θα είναι απλά μία χρόνια νόσος»