Η Χριστίνα, μόλις 4 ετών, υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην καρδούλα της και χαμογελάει ξανά

Η Χριστίνα είναι ένα τετράχρονο κοριτσάκι που έπασχε από σύμπλοκη συγγενή καρδιοπάθεια. Όταν η μικρούλα ήρθε στον κόσμο, δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Όσο όμως μεγάλωνε, οι γονείς της άρχισαν να διαπιστώνουν πως η κορούλα τους κουραζόταν εύκολα, ενώ λαχάνιαζε με το παραμικρό. Τότε οι γονείς της απευθύνθηκαν στον παιδίατρό τους, ο οποίος τους παρέπεμψε σε εξειδικευμένο καρδιολογικό κέντρο, ενώ έπειτα από μία σειρά εξετάσεων, η μικρή Χριστίνα διεγνώσθη με ευρεία μεσοκολπική επικοινωνία και διάταση της πνευμονικής αρτηρίας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που παρακολουθούσαν την πορεία της υγείας της, η μικρή Χριστίνα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο το συντομότερο δυνατόν, αφού η πάθησή της επηρέαζε την ομαλή λειτουργία όλων των συστημάτων του οργανισμού της, και κατ’ επέκταση την ποιότητα ζωής της.

Η οικογένεια έπρεπε σύντομα να μεταβεί στην Αθήνα, ώστε η μικρούλα να καταφέρει να υποβληθεί στην απαιτούμενη επέμβαση, ωστόσο οι γονείς της Χριστίνας αδυνατούσαν να ανταπεξέλθουν στο κόστος της μεταφοράς κα της διαμονής τους, για όσο διάστημα θα νοσηλεύονταν η κόρη τους.

Η ζωή της μικρής Χριστίνας βρίσκονταν σε κίνδυνο. Μόλις 4 χρονών και έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργείο στην καρδούλα της. Δεν μπορούσε να αφεθεί αβοήθητη!

Κάπου εκεί ο οργανισμός Πράξη Αγάπης έκανε και πάλι το θαύμα του. Σε συνεργασία με την ευγενική προσφορά συνανθρώπων μας, των ηρώων της διπλανής πόρτας, κατάφεραν όλοι μαζί να κάνουν και πάλι την οικογένεια να χαμογελάσει ξανά.

“Ήρωες της διπλανής πόρτας

Εγχείρηση στην καρδιά, εισιτήριο για τη ζωή της!

Για άλλη μια φορά τα καταφέραμε! Όλοι μαζί!

Για άλλη μια φορά ένα παιδί χαμογελάει.

Για άλλη μια φορά οι γονείς δακρύζουν. Από χαρά και ευγνωμοσύνη αυτή τη φορά, για κάθε βοήθειά σας.

Ξέρετε…όταν είσαι γονιός δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο στη ζωή από το παιδί σου. Όταν λαμβάνεις βοήθεια για το παιδί σου είναι σαν να σου χαρίζουν τον κόσμο όλο! Πολύ σπουδαίο.

Χαρίσατε ζωή στη μικρή Χριστίνα και στους γονείς της… τον κόσμο όλο!

Να υπενθυμίσουμε ότι η 4χρονη Χριστίνα διαγνώστηκε με ευρεία μεσοκολπική επικοινωνία και διάταση της πνευμονικής αρτηρίας, που έχρηζε άμεσης καρδιολογικής χειρουργικής επέμβασης.

Σας ευχαριστούμε”

Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση της η Πράξη Αγάπης. Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του οργανισμού να κάνουν πολλές οικογένειες ακόμα να δακρύσουν από χαρά.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”