Η χαρά στο πρόσωπο τους δεν περιγράφεται: Μαθητές δημοτικού ζωγράφισαν το φόρεμα της δασκάλας τους και είναι υπέροχο

Μια δασκάλα από την Οκλαχόμα, διδάσκει σε παιδιά της Β΄τάξης. Η Χάιλυ Κάρφμαν, αγόρασε ένα όμορφο λευκό φόρεμα, το πήρε στην τάξη και ενθάρρυνε τους μαθητές της να το ζωγραφίσουν, χωρίς να σβήσουν τίποτα. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο όμορφο που έγινε διάσημο στο διαδίκτυο.

Είναι η δεύτερη χρονιά που η Χάιλυ κάνει κάτι τέτοιο και την πρώτη φορά, το φόρεμά της πήρε την 1η θέση σε μια έκθεση που έγινε. Η ίδια νιώθει χαρά που πολλοί δάσκαλοι της είπαν για παρόμοιες δραστηριότητες που έκαναν με τους μαθητές τους.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν μαθήματα τέχνης στο σχολείο της, η Χάιλυ προσπαθεί να βρει τρόπους για να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα των παιδιών και να τα βοηθήσει να εκφραστούν. Η ίδια δηλώνει: «Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα προσπαθώ πάντα να κάνω κάτι στην τάξη μου, που να αφήνει τα δημιουργικά τους μυαλά να δράσουν ελεύθερα».

Η ιστορία όπως την περιέγραψε

Η Χάιλυ Κάρφμαν είναι μια δημιουργική δασκάλα της Β δημοτικού, στο Μπλάκγουελ της Οκλαχόμα. Η φωτογραφία του φορέματος έγινε διάσημη στο διαδίκτυο. Το θέμα των σχεδίων για το φόρεμα, είναι η καλοσύνη.

Για δεύτερη φορά, η Χάιλυ πήρε ένα λευκό φόρεμα στην τάξη και επέτρεψε στους μαθητές της να το ζωγραφίσουν. Οι μαθητές την επιβράβευσαν με ένα όμορφο μήνυμα.

Δεν υπάρχουν μαθήματα τέχνης στο σχολείο της και η Χάιλυ προσπαθεί να βρει τρόπους για να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα των παιδιών. Επίσης, γίνεται αρκετά δημιουργική με τις διακοπές και τις γιορτές.

«Το πρώτο μου φόρεμα επιβραβεύτηκε με μπλε κορδέλα.».

Αφήνει τα παιδιά να δημιουργήσουν αλλά δεν τους επιτρέπει να σβήσουν κάτι και να ξεκινήσουν από την αρχή. Για αυτό, το πρώτο της φόρεμα έχει σχεδιασμένο έναν μεγάλο άνδρα-ζαχαρωτό.

Η δασκάλα φόρεσε και τα 2 φορέματα στα πάρτι της τάξης. Η Χάιλυ διδάσκει στους μαθητές της να είναι ευγενικοί και να συνεργάζονται μεταξύ τους.

Δείτε φωτογραφίες

VIR

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”