H Ρωσία χτίζει τη μεγαλύτερη Ορθόδοξη Εκκλησία στον κόσμο

Ρωσία: Σε γυναικείο μοναστήρι ετοιμάζεται να γίνει ένα από τα σπουδαιότερα κομψοτεχνήματα της σύγχρονης ιστορίας της Ορθοδοξίας. Η Ρωσία χτίζει τη μεγαλύτερη και πιο μεγαλοπρεπή εκκλησία των Ορθοδόξων που φτιάχτηκε ποτέ στον κόσμο και εντυπωσιάζουν με την καινοτομία τους.

Ρωσία: Ετοιμάζουν την μεγαλύτερη Ορθόδοξη εκκλησία

«Η Εκκλησία της Αγίας Σοφίας θα αποτελέσει κοιτίδα της Ορθοδοξίας και τη μεγαλύτερη κατασκευή που θα φιλοξενήσει Ορθόδοξη Εκκλησία στον κόσμο» δήλωσε στο Znak.com η επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής του έργου, Zhanna Ryabtseva. Η κατασκευή του έργου θα ξεκινήσει το 2020 και θα έχει ύψος 77 μέτρα. Ιθύνων νους του έργου φέρεται ο αρχιερέας π. Σεργκέι, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιεύματος, επιβλέπει το γυναικείο μοναστήρι όπου πρόκειται να χτιστεί η εκκλησία και είναι ο εξομολόγος πολλών δημόσιων προσώπων. Μάλιστα αναφέρεται ότι οι επενδυτές του έργου θα είναι τα «πνευματικά παιδιά» του π. Σεργκέι.

Δείτε το τρισδιάστατο βίντεο που ακολουθεί:

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”