Γυναίκα θέλει να παντρευτεί ένα… αεροπλάνο και δηλώνει τρελά ερωτευμένη μαζί του

Η νεαρή γυναίκα της ιστορίας μας είναι τρελά ερωτευμένη με το αεροπλάνο της. Δηλώνει ότι το πάθος και ο έρωτας δεν έχουν όρια και πως θέλει να παντρευτεί μαζί του. Η απίστευτη ιστορία έρχεται από τη Γερμανία και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Δηλώνει ερωτευμένη με το αεροπλάνο της

Μια γυναίκα από την Γερμανία που δηλώνει ερωτευμένη με ένα αεροπλάνο επιμένει ότι το πάθος της δεν είναι αποκύημα της φαντασίας. Η Σάρα Ρόντο, που αναφέρει το Boeing 737 ως «σύντροφό» της, πετάει με το αεροσκάφος όσο συχνότερα μπορεί, ενώ έχει 50 αντίγραφα-μοντέλα στο σπίτι της. Έχει δώσει όνομα στο Boeing, το οποίο λέει Dicki και ελπίζει μια ημέρα να παντρευτούν, αν και θεωρείται παράνομο στη Γερμανία.

Η 23χρονη από το Ντόρτμουντ δηλώνει “Objectum Sexual”, που σημαίνει ότι έλκεται σεξουαλικά από άψυχα αντικείμενα. Όπως εξηγεί, παλαιότερες σχέσεις με άντρες δεν λειτούργησαν καλά για εκείνη, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει επίσης «ερωτευμένη» με ένα τρένο. «Το αεροπλάνο μου ονομάζεται Dicki. Λατρεύω τα πάντα σε αυτόν, αλλά κυρίως το πρόσωπο, τα φτερά και την μηχανή του- τα βρίσκω τόσο σέξι. Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν την αγάπη μου αλλά οι φίλοι μου το πήραν καλά και με ενθαρρύνουν», λέει.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”