Γυναίκα λιποθυμάει στο τραίνο και ένας άγνωστος της αφήνει μήνυμα, όταν το διάβασε, ξέσπασε αμέσως σε λυγμούς…

Τι έγραφε σε εκείνο το γράμμα ο άγνωστος άνδρας που την βοήθησε ενώ είχε λιποθυμήσει. Γιατί ξέσπασε αμέσως σε λυγμούς η γυναίκα.

Η ιστορία της Ellie Franfield

Μια γυναίκα έλαβε βοήθεια από έναν εντελώς ξένο στο δρόμο για τη δουλειά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει καμία ιδέα ποιος ή πώς είναι για να τον βρει.

Η Ellie Farnfield πήγαινε για να διδάξει ένα μάθημα γυμναστικής στο Λονδίνο, όταν λιποθύμησε στο τρένο που ταξίδευε. Η 27χρονη είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο, αλλά κανείς δεν έχει πάει κοντά της για να βεβαιωθεί ότι ήταν εντάξει.

Η Farnfield δεν είχε ιδέα όταν ξύπνησε ότι είχε λιποθυμήσει. Ο καλός Σαμαρείτης την έβγαλε από το τρένο, όταν κατάλαβε ότι χρειαζόταν ιατρική βοήθεια.

Αρχικά, όταν η Ellie ξύπνησε κατάλαβε ότι κάποιος είχε κλέψει το πορτοφόλι της.

Η κοπέλα βρήκε ένα σημείωμα που της εξηγούσε τι είχε συμβεί.

“Ήμουν πολύ αναστατωμένη. Τότε είδα το σημείωμα και τα χρήματα και συγκινήθηκα”, λέει η Ellie.

Τι της έγραφε στο σημείωμα

Ο ξένος είχε έρθει σε επαφή με 14 άτομα από το τηλέφωνο Ellie για να τους ενημερώσει για την λιποθυμία της.

Ο άνθρωπος της άφησε επίσης χρήματά για καφέ και ένα ταξί για να φτάσει στο σπίτι με ασφάλεια. Ο ξένος στην πραγματικότητα ζήτησε συγγνώμη που δεν είχε περισσότερα μετρητά να της αφήσει. Ο ίδιος υπέγραψε απλά με το όνομα “Tom”. Δεν άφησε e-mail ή αριθμό κινητού για να τον καλέσει.

Ο ξένος είχε έρθει σε επαφή με 14 άτομα από το τηλέφωνο Ellie για να τους ενημερώσει για την λιποθυμία της.

Ο άνθρωπος της άφησε επίσης χρήματά για καφέ και ένα ταξί για να φτάσει στο σπίτι με ασφάλεια. Ο ξένος στην πραγματικότητα ζήτησε συγγνώμη που δεν είχε περισσότερα μετρητά να της αφήσει. Ο ίδιος υπέγραψε απλά με το όνομα “Tom”. Δεν άφησε e-mail ή αριθμό κινητού για να τον καλέσει.

Το σημείωμα

“Εύχομαι την ώρα που διαβάζεις αυτό να αισθάνεσαι καλύτερα. Είχες ένα λιποθυμικό επεισόδιο στο τρένο και σε έβγαλα έξω. Δεν χτύπησες το κεφάλι σου αλλά ίσως σε χτύπησα εγώ στο πόδι καθώς περνούσα και πριν καταλάβω ότι ήσουν στο πάτωμα! Συγγνώμη!

Ζητώ συγγνώμη επίσης που δεν μπορώ να μείνω μαζί σου, αλλά σου αφήνω λεφτά για καφέ και για ταξί για να φτάσεις στο σπίτι σου. Δεν έχω περισσότερα χρήματα, δυστυχώς. Επικοινώνησα με ανθρώπους από το κινητό σου και η ιατρική βοήθεια είναι καθ’ οδόν. Σου εύχομαι τα καλύτερα και να έχεις γρήγορη ανάρρωση.”

“Θα μπορούσε να έχει συμβεί το οτιδήποτε. Θα μπορούσα να έχω χτυπήσει το κεφάλι μου, έπεσα μέσα στο τρένο, ήμουν κάτω για πολλή ώρα”, εξηγεί η Ellie.

Ο Tom δεν επικοινωνήστε απλά με τους ανθρώπους από το τηλέφωνό της, ήρθε σε επαφή και το προσωπικό της αμαξοστοιχίας.

Πριν φύγει ειδοποίησε το ασθενοφόρο.

Ο εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής εταιρείας αναφέρει:

Ο εκπρόσωπος του Southern Railway, δήλωσε ότι όλοι έχουν συγκινηθεί από αυτά που έκανε ο άνθρωπος. “Αυτό που έκανε ο Tom δείχνει πόσο καλόκαρδοι είναι κάποιοι άνθρωποι. Αυτή θα ήταν μια τρομακτική εμπειρία, αλλά χάρη στον καλό αυτό άνθρωπο, η νεαρή κοπέλα ξύπνησε σε καλά χέρια με χρήματα για να πάρει ταξί για το σπίτι. ”

Η Ellie μπήκε στο Facebook για να ευχαριστήσει τον ξένο και όλους όσους βοήθησαν. Έχει επίσης ξεκινήσει μια εκστρατεία για να βρει τον Tom με το hashtag #findtraintom.

Η Ellie λέει ότι θέλει να επιστρέψει στον Tom τα χρήματά του και να τον ευχαριστήσει προσωπικά για την ευγενική πράξη του. “Θέλω μόνο να ευχαριστήσω τον Tom για τη βοήθειά του και να του πω πόσο πολύ την εκτιμώ,” λέει η Ellie.

Η εκστρατεία της Ellie για να βρει τον Tom

Ο Tom δεν χρειάζεται να βρεθεί. Οι φίλοι και η οικογένεια της Ellie τον έχουν ήδη φανταστεί.

“Όλοι ξέρουν ότι ο Tom είναι σπουδαίος. Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να είναι, τι κάνει, πώς μοιάζει, και οι φίλοι της την πειράζουν λέγοντάς της πως αυτός είναι το μελλοντικό της αγόρι,” λέει η Ellie…

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”