Γυναίκα 101 ετών πηδάει από το αμάξι για να φτιάξει την πρώτη της χιονόμπαλα και η χαρά της δεν περιγράφεται

Έχεις δει κάποιον να μην λατρεύει το χιόνι; Έχεις δει τα φωτεινά πρόσωπα των μικρών παιδιών, που χαίρονται με την πρώτη νιφάδα; Γιατί αυτό ένα σημαίνει! Θα κάτσουν μέσα και θα φτιάξουν χιονάνθρωπο.. Αλλά η χαρά και η ευτυχία δεν έχει ηλικία.

Η ζωή είναι μικρή και γι’αυτό πρέπει να ζεις την κάθε μέρα με διαφορετικό τρόπο, να δημιουργείς αναμνήσεις και να κάνεις όνειρα.

Nora: Η γιαγιά που χάρηκε με το χιόνι

Η 90χρονη Nora, η οποία όταν διαγνώστηκε με καρκίνο αρνήθηκε να περάσει τις τελευταίες μέρες της στο νοσοκομείο και προτίμησε να ταξιδέψει οδικώς με την οικογένειά της στις ΗΠΑ. Έζησε μια ζωή, γεμάτη αναμνήσεις, δίπλα στους ανθρώπους την αγαπάνε.

Αυτό έκανε τη διαφορά για εκείνην.

Όταν ο Αrmand Foisy και η μητέρα του, που είναι 100 χρόνων, ήταν στο αμάξι επιστρέφοντας από τα ψώνια τους στην πόλη, έπεσαν σε χιονοθύελλα. Η μαμά του φαίνεται όμως πως για τα χρόνια της είναι πολύ περιπετειώδης! Του ζήτησε να σταματήσει το αμάξι να παίξουν λίγο με το χιόνι.

Βλέπετε, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε παίξει ποτέ χιονοπόλεμο, οπότε σκέφτηκε, γιατί όχι τώρα;

Όπως ανέφερε ο γιος της: “Όταν έχεις μια μαμά 101 ετών, καλό είναι να έχεις τη φωτογραφική μηχανή δίπλα για να απαθανατίζεις τέτοιες στιγμές…”

Πριν καλά καλά σταματήσει το αμάξι, η μαμά του είχε ήδη πεταχτεί έξω και άρπαζε μπόλικο χιόνι από το έδαφος για να φτιάξει την πρώτη της χιονόμπαλα.

Η έκφρασή της είναι απίστευτη!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε κι εσείς να δείτε εκείνη την όμορφη στιγμή.

Nora: Δείτε το video

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”