Γραφείο τελετών κάνει κηδειόχαρτο για την Ελισάβετ και στέλνει λουλούδια στη μνήμη της

Η Βρετανία έχει βυθιστεί στο πένθος από τη μέρα που πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ και την Δευτέρα είναι η επίσημη ταφή της. Ως τότε, πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στο μέρος που είναι η σωρός της για να αποδώσει με τον τρόπο του φόρο τιμής στη Βασίλισσά τους. Ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη χώρα μας , αφού όπως φαίνεται η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει παντού πιστούς ακολούθους, βγήκε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Το γραφείο τελετών που έστειλε λουλούδια στην Ελισάβετ

Μια απίστευτη κίνηση από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στην Ορεστιάδα αποκαλύπτεται σήμερα (15/9) αποκλειστικά από το GRTimes gr. Πρόκειται για τον κ. Βασίλη Κιλιτζίδης ο οποίος ανέλαβε να στέλνει λουλούδια στη μνήμη της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ μέσω του γραφείου τελετών του, εξυπηρετώντας κατοίκους της Ορεστιάδας αλλά και γειτονικών περιοχών. Αφορμή όπως ο ίδιος αποκαλύπτει μιλώντας αποκλειστικά στο GRTimes.gr στάθηκε μια κυρία που ήρθε από το γραφείο του και τον ρώτησε αν μπορεί να την βοηθήσει καθώς ήθελε να στείλει λουλούδια στο Λονδίνο για την κηδεία της Ελισάβετ.

“Κάναμε ένα κηδειοχαρτο και αφορμή στάθηκε μια κυρία που ήρθε και μας είπε αν υπάρχει τρόπος να στείλει λουλούδια για την κηδεία της βασίλισσας. Το έψαξα αμέσως και αφού διασφάλισα ότι υπάρχει τρόπος να αποσταλούν λουλούδια, έκανα όλες τις ενέργειες, τύπωσα και κηδειόχαρτο και ήδη ξεκίνησε η αποστολή λουλουδιών και από άλλους. Ναι μου έκανε εντύπωση αλλά φαίνεται ότι η βασίλισσα έχει φίλους παντού”, καταλήγει ο κ. Βασίλης Κιλιτζιδης.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”