Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο πατέρας του

Ο Παναγιώτης Φασούλας στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη μάχη που είχε δώσει ο γιος του, Ιωάννης ενάντια στον καρκίνο, ο οποίος σήμερα είναι 22 χρονών και είναι ολόιδιος ο πατέρας του.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος γιος του Παναγιώτη και της Μάσας Φασούλα είναι εκείνος που προέτρεψε τον πατέρα του να μιλήσει. «Εμείς δεν το λέγαμε για να μη φέρουμε τον Γιάννη σε δύσκολη θέση. Όμως μου το ζήτησε εκείνος, γιατί θέλει να γίνει γνωστό τώρα που έγινε 18 ετών» αποκάλυψε χαρακτηριστικά στο παρελθόν ο πρώην δήμαρχος Πειραιά.

Παναγιώτης Φασούλας: Η μάχη που έδωσε ο γιος του ενάντια στον καρκίνο

Ο Παναγιώτης Φασούλας μιλώντας για μάχη που έδωσε ο γιος του, ανέφερε: «Στις 27 Δεκεμβρίου 2004, με το τσουνάμι της νοτιοανατολικής Ασίας, διαγνώστηκε ο Γιάννης… Είναι πολύ πιο ισχυρό να θυμάσαι πότε ξεκίνησε χημειοθεραπεία το παιδί σου από το πότε έχεις επέτειο γάμου ή πότε εκλέχθηκες βουλευτής. Δεν είναι τόσο σημαντικά αυτά… Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σκεφτείς -για οποιονδήποτε άνθρωπο- ότι θα χάσεις το παιδί σου» δήλωσε και συνέχισε:

«Διαγνώσθηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία. Μπήκαμε στο νοσοκομείο “Αγλαΐα Κυριακού”, το οποίο είναι εξαιρετικό νοσοκομείο, με εξαιρετικούς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, και ξεκίνησε τις θεραπείες. Μείναμε τέσσερις μήνες. Έγινε μια επιπλοκή που δεν υπήρχε τρόπος να αντιμετωπιστεί. Η Μάσα αποφάσισε ότι πρέπει να πάμε στο παιδικό νοσοκομείο “Saint Jude” στο Μαϊάμι. Κινήσαμε γη και ουρανό για να μας δεχθεί, καθώς είναι πολιτική τους να μη δέχονται παιδιά που έχουν ήδη αρχίσει θεραπεία κάπου αλλού. Τετάρτη βράδυ μάς δεχτήκανε και Παρασκευή πρωί φύγαμε με πτήση για Άμστερνταμ κι από εκεί για Μέμφις, για να μείνουμε κανένα τρίμηνο, αλλά μείναμε πέντε χρόνια» περιέγραψε ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Θέλαμε να αισθάνονται τα παιδιά (σ.σ.: έχουν μια μεγαλύτερη κόρη, τη Μαριέλα) ότι ήμασταν εκεί επειδή κάνουμε διακοπές, όχι επειδή μας έστειλε η κακιά μας η μοίρα… Ο Γιάννης ήταν ένα κανονικό παιδί. Πήγαινε στην παιδική χαρά, έπαιζε, είχε φίλους. Πήγαινε στο νοσοκομείο, καθόταν σε μια πολυθρόνα, έβλεπε κινούμενα σχέδια, του έβαζαν τα φάρμακα, τελειώναμε σε 20 λεπτά, φεύγαμε. Πηγαίναμε στην καφετέρια. Είναι σημαντικό να είσαι σε ένα όμορφο περιβάλλον, με κόσμο χαμογελαστό. Κάποιοι θα πουν “και δεν πρέπει να βλέπεις τη δυστυχία;”. Οχι, δεν πρέπει να τη βλέπεις όταν παλεύεις για να ξεπεράσεις τα προβλήματά σου» επέμεινε ο πρώην δήμαρχος Πειραιά.

Ο 22χρονος, που ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του στο μπάσκετ, είναι μεγάλο ταλέντο: «Είναι survivor, αφού προσπαθεί διπλά και τριπλά να καλύψει τη χαμένη εκείνη πενταετία κάνοντας σκληρές προπονήσεις» ανέφερε με χαμόγελο ο πρώην βουλευτής.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”