Για γερά στομάχια:Πιτσαρία στη Θεσσαλονίκη σερβίρει πίτσα ενός μέτρου και γίνεται viral

Αν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη και βαστάει το στομάχι σου, σου προτείνουμε να επισκεφτείς τη πιτσαρία που οι πίτσες της φτάνουν στο ένα μέτρο!

Challenge: Η πίτσα που αγγίζει το ένα μέτρο και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Δεν είναι οικογενειακή, δεν λέγεται γίγας και ούτε είναι τετράγωνη. Αν θα την παραγγείλεις μπορείς να χορτάσεις εσύ, η παρέα σου και οι διπλανοί. Ο λόγος για την πίτσα με την ονομασία “Challenge” με διάμετρο 1m., από την πιτσαρία Raffaele Pizza and Pasta στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης και εμπνευστής της ιδέας, Νίκος Καραγεώργος,  αναφέρει πως αφορμή για την τεράστια αυτή πίτσα στάθηκαν τα γενέθλια της επιχείρησης σε συνδυασμό με την άρση των περιορισμών για την πανδημία. «Με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από την ημέρα που άνοιξε η επιχείρηση είπα να κάνω κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό. Προέκυψε σαν μία ιδέα για μία γιορτή στα καταστήματα. Ήθελα να κάνω κάτι ασυνήθιστο».

Η πίτσα “Challenge” έχει περίμετρο 3,2m. και ζυγίζει επτά κιλά! Σε φυσιολογικές συνθήκες μπορεί να χορτάσει μία παρέα 12-15 ατόμων και για την παρασκευή της θα πρέπει να γίνει προπαραγγελία, ενώ ψήνεται μέσα στον φούρνο, πάνω σε μία ειδική κατασκευή

Η άρση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού στα καταστήματα της εστίασης φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία αυτής της νόστιμης ιδέας. «Θέλαμε τώρα που είναι καλύτερα τα πράγματα να έρθουμε ξανά πιο κοντά με τις παρέες μας. Για αυτό σκέφτηκα μία τόσο μεγάλη πίτσα για πολλά άτομα. Στον κόσμο αρέσει η υπερβολή στο φαγητό, θέλει να εντυπωσιαστεί και αυτό επιτυγχάνεται», σημειώνει ο κ. Καραγεώργος.

Ο μεγάλος διαγωνισμός στην πιτσαρία Raffaele

Οι προκλήσεις στην πιτσαρία Raffaele δε σταματούν εδώ, καθώς η επιχείρηση διοργανώνει έναν διαγωνισμό πρόκλησης στα καταστήματά της. Η νικήτρια ομάδα φεύγει με μία δωροεπιταγή των 100 ευρώ για να την εξαργυρώσει την επόμενη φορά στην πιτσαρία.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει νωρίτερα να έχει φάει η παρέα μία ολόκληρη πίτσα “Challenge” του ενός μέτρου. Ωστόσο, η πρόκληση προβλέπει η παρέα να μην ξεπερνά τα τέσσερα άτομα. «Υπήρξε άτομο που έφαγε μόνο του τη μισή πίτσα. Δεν έχει βρεθεί η τετράδα που την έφαγε όλη», λέει ο υπεύθυνος της επιχείρησης.

Την πίτσα “Challenge” μπορεί να την απολαύσει κανείς σε ένα από τα τρία καταστήματα της πιτσαρίας Raffaele σε Πολίχνη, Εύοσμο και Τούμπα. Μπορεί να χωριστεί σε τέσσερα μέρη με ισάριθμες επιλογές.

Ξεχωριστεί γεύση είναι η Pizza Burata με σάλτσα τομάτας, μπουράτα μοτσαρέλα, ντοματίνια και ρόκα.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”