«Γειά σας είμαι η Χάιντυ και δίνω πανελλήνιες»: Viral το μήνυμα μιας υποψήφιας που ζήτησε ησυχία και οι απαντήσεις που πήρε κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Λίγο πριν την τελική ευθεία έχουν μπει οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων, που θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου με τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων για να ακολουθήσουν μια ημέρα αργότερα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Μια από τις υποψηφίους είναι και η Χάιντυ το μήνυμα της οποίας ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων έχει γίνει viral κυριώς λόγω των απαντήσεων που πήρε η κοπέλα.

Το σημείωμα που έγινε viral

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media η υποψήφια των πανελλαδικών που μένει στον έκτο όροφο πολυκατοικίας, ζητά από τους ενοίκους του κτηρίου να μην γίνει κάποιο πάρτι στην τάρατσα το διάστημα 1-12 Ιουνίου «γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου».

«Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις συγκινητικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας όπως φαίνεται στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media.

Δείτε τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα Μοναδικοί Άνθρωποι

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”