Φωτογραφίες που θέλουν να κάψουν: Διάσημοι Έλληνες φαλακροί που κάποτε είχαν μαλλιά μοιάζουν αγνώριστοι σε σπάνιες φωτογραφίες

Άραγε πως ήταν οι σημερινοί διάσημοι του καλλιτεχνικού χώρου, κι όχι μόνο πριν μας συστηθούν με το σήμα κατατεθέν της εμφάνισής τους το μεγάλο μέτωπο;

Οι φωτογραφίες που θα δείτε στην συνέχεια, είναι πριν τους γνωρίσουμε, που είχαν….μαλλιά! Όπως θα δείτε  και παρακάτω, σε κάποιους πήγαιναν τα μαλλιά σε κάποιους άλλους όμως, χιλιές φορές η.. φαλάκρα.

Πριν και μετά: Δείτε τις διαφορές και θα εντυπωσιαστείτε

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι Έλληνας καλλιτέχνης (συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής, διδάσκαλος). Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Φεβρουαρίου 1956. Σήμερα, είναι 64 χρονών, αλλά η θητεία του είναι μεγαλύτερη από την ηλικία του. Σε ηλικία 15 ετών έβγαλε τον πρώτο του δίσκο καθώς δούλευε και σπούδαζε.

Ο Νικόλαος – Γεώργιος Δένδιας (Κέρκυρα, 7 Οκτωβρίου 1959) είναι Έλληνας δικηγόρος, πολιτικός, και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Από τις 9 Ιουλίου 2019 είναι ο υπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (σερβικά: Предраг Ђорђевић, 4 Αυγούστου 1972) είναι Σέρβος πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Γεννήθηκε στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας. Αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ραντνίσκι Κραγκούγιεβατς, του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, της Σπάρτακ Σουμπότιτσα και του Πανηλειακού (1992 – 1996, 119 συμμετοχές και 33 γκολ). Τα επόμενα 13 χρόνια (1996 – 2009) αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ως αριστερός χαφ, με τον οποίο έχει 344 συμμετοχές και 126 γκολ. Έτσι, φτάνει κατά μέσο όρο το ένα γκολ ανά τρεις αγώνες. Ο «Τζόλε» ήταν αρχηγός του Ολυμπιακού και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τρέφουν μεγάλη εκτίμηση για αυτόν θεωρώντας τον ως τον καλύτερο μη – Έλληνα παίχτη που έχει παίξει στον Ολυμπιακό. Το ότι δεν αγωνίστηκε σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης αποδίδεται στη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τον Ολυμπιακό. Επίσης, αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της Σερβίας, με την οποία έχει 37 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Κωνσταντίνος Γκουσγκούνης (Λάρισα,21 Μαρτίου 1931 – Ελευσίνα, 6 Μαΐου 2022) ήταν Έλληνας ηθοποιός και φωτογράφος, γνωστός κυρίως για τις ταινίες με ερωτικό και πορνογραφικό περιεχόμενο στις οποίες πρωταγωνίστησε μεταξύ 1965 και 1984. Στα ΜΜΕ αναφέρεται ως «θρυλικός»,«βασιλιάς του σεξ», «cult»,  «σύμβολο του σεξ».

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος είναι Έλληνας, με καταγωγή από την Κεφαλλονιά, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν κυρίως ως αριστερός πλάγιος αμυντικός. Η IFFHS τον επέλεξε στην καλύτερη 11άδα όλων των εποχών του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2021.

Ο Νίκος Μουρατίδης, γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά και τελειώνοντας το σχολείο ανακάλυψε ότι δεν ήθελε να κάνει τίποτα άλλο από το να σπουδάσει σκηνοθεσία κινηματογράφου.

Ο Νίκος Μουτσινάς (Θεσσαλονίκη, 6 Σεπτεμβρίου 1977) είναι Έλληνας παρουσιαστής, ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Σπούδασε υποκριτική στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου ενώ έχει αποφοιτήσει από τα Κρατικά Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Θεατρικό Εργαστήρι “Θεσπίς”. Όταν πήγε στην Αθήνα έγινε πιο γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Κους Κους το μεσημέρι στον Alpha την περίοδο 2005-2007 και παράλληλα το 2006 παρουσίασε μαζί με την Ναταλία Γερμανού το τηλεπαιχνίδι Soundmix Show.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 4 Φεβρουαρίου 1951[1][2] και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Ο Κώστας Σημίτης (Πειραιάς, 23 Ιουνίου 1936) είναι Έλληνας καθηγητής πανεπιστημίου και πολιτικός. Διετέλεσε πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (30 Ιουνίου 1996 – 8 Φεβρουαρίου 2004) και επίσης πρωθυπουργός της ελληνικής δημοκρατίας (18 Ιανουαρίου 1996 – 10 Μαρτίου 2004), ο μακροβιότερος πρωθυπουργός συνεχούς πρωθυπουργικής θητείας.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”