Έζησε Απο Θαύμα:Παρατημένη και Ταλαιπωρημένη Σώζεται και Αποκτά μια ζεστή οικογένεια.

Δύο γυναίκες οδηγούσαν σε έναν δρόμο στο Μπαλί, όταν ξαφνικά εντόπισαν ένα παρατημένο και σε κακή κατάσταση σκυλί. Σταμάτησαν και παρατήρησαν σε πόσο άθλια κατάσταση βρίσκεται η σκυλίτσα.Της έλειπαν το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών της λόγω ψώρας.

Της έδωσαν φαγητό και νερό και έπρεπε να είναι πολύ ευγενική για να μην τρομάξει και μπει σε κοντινή κίνηση. Πέρασαν την επόμενη ώρα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της προτού καταφέρουν να την αρπάξουν. Προς έκπληξή τους, το κουτάβι ήταν πολύ ήρεμο μόλις το σήκωσαν. Είναι σαν να ήξερε ότι ήταν επιτέλους ασφαλής και ότι αυτές οι γυναίκες ήταν εκεί για να τη βοηθήσουν.

Την έφεραν στον κτηνίατρο, όπου επιβεβαιώθηκε ότι είχε ψώρα, και επίσης μια μόλυνση των ματιών, η οποία ευτυχώς ήταν εύκολο να αντιμετωπιστεί. Μετά από αυτό, την έφεραν στο σπίτι για να μπορούν να τη φροντίζουν σε ένα άνετο περιβάλλον, ενώ θεραπεύεται τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αποφάσισαν να ονομάσουν αυτό το γλυκό κορίτσι Λούσι. Η ζωή της Lucy πριν από τώρα είναι ένα μυστήριο, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο – οι μέρες και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είναι τελικά ό,τι της αξίζει και πολλά άλλα.

Η αλλάγη της LUCY και η νέα οικογένεια

Κατά την ανάρρωσή της, είχε πολλές «πρωτιές», μεταξύ των επίσκεψη στην παραλία και περπάτημα στο γρασίδι. Η Λούσι ξέσπασε από το καβούκι της και έγινε πολύ φιλική και στοργική. Λατρεύει τις αγκαλιές και της αρέσει να παίζει με άλλα σκυλιά. Ένα μήνα αργότερα, η Λούσι βρήκε επιτέλους ένα αιώνιο σπίτι με ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ονομαζόταν Ματ και Μπριάνα από την Ουάσιγκτον, DC

«Νομίζω ότι λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα έχει περάσει Το γεγονός ότι είναι τόσο γλυκιά και τόσο αγαπητή και μας εμπιστεύεται είναι απλώς θαύμα», είπε η Brianna στο The Dodo.

Η Lucy εγκαταστάθηκε στο νέο της σπίτι πολύ γρήγορα και δέθηκε αμέσως με τους νέους της γονείς. Ζει τη ζωή και είναι κακομαθημένη κάθε μέρα. Η μεταμόρφωσή της είναι απολύτως απίστευτη. Παρακολουθήστε μόνοι σας στο παρακάτω βίντεο και κάντε κλικ εδώ για να ακολουθήσετε τις περιπέτειές της στο Instagram.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok