Έζησαν από θαύμα: Νιόπαντρο ζευγάρι από το Βόλο, άλλαξε θέσεις τελευταία στιγμή και ξεγέλασε το θάνατο

Από θαύμα σώθηκε ένα νιόπαντρο ζευγάρι από το Βόλο που τελευταία στιγμή κατάφερε να… ξεγελάσει το θάνατο και να νικήσει στην περιπέτεια τους. Οι δύο νεόνυμφοι βρίσκονταν για γαμήλιο ταξίδι στην Βουλγαρία.

Η συγκλονιστική ιστορία

Όπως αποδείχθηκε το ζευγάρι είχε άγιο, κι αυτό γιατί άλλαξαν θέσεις στο μοιραίο λεωφορείο, που συγκρούστηκε με μεταλλική αψίδα, έχοντας ως αποτέλεσμα δυστυχώς το θάνατο ενός 53χρονου άνδρα και των τραυματισμό επιβατών, και γλίτωσαν από θαύμα.

Η Χριστίνα και ο Κωνσταντίνος, αρχικά είχαν καθίσει στις μεσαίες θέσεις του λεωφορείου, ωστόσο η επιμονή μιας γυναίκας, που ταξίδευε μαζί με την κόρη της, τους ανάγκασε να αλλάξουν θέση και να μεταφερθούν στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

«Επειδή η θέση μας δεν ήταν αυτή που καθόμασταν, μας μετέφεραν και μας έφεραν μπροστά, ήμασταν τυχεροί γιατί καθόμασταν ακριβώς εκεί όπου χτύπησε μια κυρία με την κόρη της» είπε ο Κωνσταντίνος μιλώντας στο T-live.

«Ακατάλληλος οδηγός ήταν, άπειρος ήταν αλλά να έτρεχε, δεν έτρεχε» πρόσθεσε ο ίδιος, για την τραγωδία με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”