Ευγενία Σαμαρά: «Γουστάρω πολύ τον Γιάννη Ποιμενίδη μετά από επτά χρόνια σχέσης»

Οι τελευταίες ημέρες είναι πολύ δύσκολες για την Ευγενία Σαμαρά, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της. Η γνωστή ηθοποιός τον αποχαιρέτησε μέσω μιας πολύ συγκινητικής ανάρτησης, που ραγίζει καρδιές.

Πριν συμβεί το πολύ δυσάρεστο γεγονός, η Ευγενία Σαμαρά είχε βρεθεί καλεσμένη στο Dot και είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, στους παρουσιαστές για τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη. Η συγκεκριμένη εκπομπή προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18/12.

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί μετρούν επτά χρόνια κοινής πορείας και αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια! Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για τον αγαπημένο της, αποκαλύπτοντας το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης.

«Ο Γιάννης δεν είναι τόσο ήρεμος άνθρωπος, έχει όμως κάτι μαγικό, που δεν το έχω συναντήσει σε κανέναν άλλον άνθρωπο. Είναι τρομερά ευγενής, σέβεται πάρα πολύ και είναι πολύ σωστός. Μέσα σε όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος που δεν αγχώνεται σε αντίθεση με μένα που είμαι πολύ αγχωτική. Με βοηθάει πολύ και νομίζω και εγώ ότι τον βοηθάω.

«Εγώ τον γουστάρω πολύ αυτόν τον άνθρωπο μετά από επτά χρόνια σχέσης. Περνάω υπέροχα μαζί του, τον θαυμάζω, γελάω μαζί του… Νιώθω ότι βρήκα έναν πολύ ολοκληρωμένο άνθρωπο και εγώ νιώθω πολύ ολοκληρωμένη και είμαστε σούπερ μαζί και έτσι εξελισσόμαστε. Είναι πολύ ζωντανό αυτό. Θέλει καλή επικοινωνία όλο αυτό γιατί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουμε τι μας φταίει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”