Έσπασε κάθε ρεκόρ η Τέα Καψάλη: Έκανε μάθημα με τον πατέρα της, συγκέντρωσε 19.520 μόρια και βγήκε 1η στις Πανελλήνιες

Η νεαρή ήταν μία μαθήτρια από τα Γιάννενα που έκανε μάθημα με τον πατέρα της που είναι φιλόλογος. Η ίδια κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, πέρασε στη σχολή προτίμησής της και σήμερα μοιράζεται την επιτυχία της με τους καθηγητές τους γονείς και τους ανθρώπους που τη στήριξαν.

Η μαθήτρια από τα Γιάννενα που βγήκε πρώτη στις Πανελλαδικές

Μία μαθήτρια από τα Γιάννενα κατάφερε να συγκεντρώσει 19.520 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022. Πρόκειται για την Τέα Καψάλη που με 19.520 μόρια αρίστευσε πετυχαίνοντας την εισαγωγή της στη Νομική Αθηνών.Η μαθήτρια των «Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων», όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ νιώθει απερίγραπτη χαρά και δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη της επιτυχία.Η Τέα, θεωρεί πως η βάση για την επιτυχία της μπήκε στη Β’ Λυκείου ενώ στην συνέχεια το μεθοδικό διάβασμα στην Γ’ τάξη του Λυκείου της έδωσε την υψηλή βαθμολογία.

Μάλιστα κατά τη συζήτηση που είχαμε, μας ανέφερε ότι δεν στερήθηκε κάτι, δεν ήταν κουραστικό το διάβασμα τη Β Λυκείου γιατί υπήρχε το υπόβαθρο.«Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, που ήταν πάντα εκεί όταν το χρειαζόμουν», συμπληρώνει χαρακτηριστικά. Τη χαρά της επιτυχίας της μοιράζεται με την οικογένειά της και τον φιλόλογο πατέρα της, ο οποίος την καθοδηγούσε στο διάβασμα της.Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης, ένα 10% στην Ήπειρο έχει συγκεντρώσει βαθμολογία άνω του 18.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”