Εσείς ακόμη δουλεύετε 8ωρα; 32χρονη γυναίκα βγάζει 62.000 ευρώ/έτος δείχνοντας τις πατούσες της στο διαδίκτυο

Το Instagram και η ιδέα που είχε ένα βράδυ της άλλαξαν για πάντα την ζωή. Το 32χρονο μοντέλο είχε προφίλ στο Instagram με 10.000 ακόλουθους και αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί και αποδείχθηκε…χρυσωρυχείο.

Πώς γεννήθηκε η ιδέα της

Στον κόσμο του Instagram θεωρείται ένας σχετικά μικρός λογαριασμός.

Αλλά με την ιδέα που είχε βάζει στον λογαριασμό της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Η ίδια δηλώνει ότι της πήρε χρόνο για να καταλάβει πως να προσελκύει τους πελάτες της μέσα από τις φωτογραφίες της αλλά τελικά τα κατάφερε και τώρα ποια μπορεί να εκπληρώσει κάθε φαντασίωση.

Τα οικονομικά οφέλη και το…target group

Από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι εμφανές ότι η Jessica Gould χρωστά την επιτυχία του λογαριασμού της στην εξειδίκευση, αφού στοχεύει σε ένα παθιασμένο και αφοσιωμένο κοινό: Εκείνο των ποδολάγνων.

Πάνω από 62.000 ευρώ τον χρόνο είναι τα κέρδη του μοντέλου, το οποίο μάλιστα δέχεται και παραγγελίες με συγκεκριμένα γούστα.

Υπάρχουν ακόλουθοι που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν όσο όσο για να δουν τη φαντασίωση τους οπτικοποιημένη στο Instagram.

Πολλές παραγγελίες που τις λαμβάνει μέσα από τον λογαριασμό της περιλαμβάνουν να φοράει και παπούτσια.

Όπως ανέφερε το 32χρονο μοντέλο ποτέ δεν περίμενε ότι το ενδιαφέρον των ανδρών θα ήταν τόσο αυξημένο για το συγκεκριμένο σημείο της ανατομίας της.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”