Έρρικα Πρεζεράκου: Δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της μετά τον ακρωτηριασμό

Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το χέρι της έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους η πρώην αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει δείξει μεγάλη δύναμη και παρά τα προβλήματα, μετά το ατύχημα που είχε, το οποίο οδήγησε σε ακρωτηριασμό δαχτύλων της, η ίδια δεν το βάζει ποτέ κάτω.

Η πρώην αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ που κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών είχε ένα σοβαρό ατύχημα με σκάφος στην Κύθνο, υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση της υγείας της και σήμερα δείχνει να έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Το απόγευμα της Τετάρτης 10/3, η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς είναι το χέρι της σήμερα.

“Εάν πετύχεις να ξεγελάσεις κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι χαζός… Απλά σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται περισσότερο από όσο αξίζεις…”, έγραψε.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Καλύτερο από ποτέ με δυνατές αποδόσεις και σούπερ προσφορές! Όροι & προϋποθέσεις |+21
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου:

Πηγή: news247.gr

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”