Επέστρεψε ο Πετράκος: «Αυτό είναι Χούντα.Τα εργαζόμενα ρομπότ πρέπει στις 10 να βρίσκονται στα κλουβιά τους»

Επέστρεψε ο Πετράκος: «Αυτό είναι Χούντα.Τα εργαζόμενα ρομπότ πρέπει στις 10 να βρίσκονται στα κλουβιά τους»

Αναλυτικά σε ανάρτησή του στο facebook ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρει:

Ανάσταση στις 9 γιατί το θέμα δεν είναι να μη μαζευτούμε, αλλά να μη σπάσουμε τη νέα κανονικότητα. Τα εργαζόμενα ρομπότ πρέπει στις 10 να βρίσκονται στα κλουβιά τους .Ελπίζω ΟΛΟΙ να μείνουμε ως το τέλος της λειτουργίας μέχρι τις 12!Και τότε να κάνουμε την αληθινή Ανάσταση!

Σε νεότερη ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρει για το βραδινό ωράριο:Το βραδινό ωράριο δεν έχει ΚΑΜΊΑ επισημονική βάση. Είναι καθαρά επίδειξη εξουσίας.Άνθρωποι της εστίασης! Αν δεχτείτε το 11 η ώρα από το Μάϊο που σας ψευτοανοίγουν, μετά σας περιμένει καλοκαίρι με κλείσιμο στις 12! Αν δεν αντιδράσετε ΑΜΕΣΑ… και μάλιστα ΠΟΛΎ ΈΝΤΟΝΑ… σας έφαγε η μαρμάγκα!Δεν θα δαιμονοποιήσουμε ξαφνικά τις νυχτερινές ώρες ενώ όλοι ξέρουμε ότι ο χαμός γίνεται τη μέρα!!! Δε θα γίνουμε ποτέ Γερμανοί να δουλεύουμε και να κοιμόμαστε μόνο!Απαιτούμε το τέλος της απαγόρευσης κυκλοφορίας, το κλείσιμο των μαγαζιών εστίασης/διασκέδασης νωρίς και τον έλεγχο της μετακίνησης των ελεύθερων πολιτών!Δεν είναι δημόσια υγεία αυτό. Είναι Χούντα! Καθαρή. Ξεδιάντροπη. Σκληρή.Μην τραβάτε άλλο το σχοινί θα φάτε τσουνάμι. Ο κόσμος είναι ναρκωμένος αλλά ένα αεράκι να σηκωθεί… θα σας κάψει πατόκορφα!

πηγη

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”