Ένας μεγάλος μικρός ήρωας: Ο Νικόλας κερδίζει τον καρκίνο και χτυπάει δυνατά το καμπανάκι της ζωής

Να και μια ευχάριστη είδηση μέσα στη μαυρίλα των τελευταίων ημερών, με τα σκάνδαλα και τις καταστροφές να έχουν θερίσει την χώρα μας. Ένας ακόμη μεγάλος μικρός μαχητής ήρωας βγήκε νικητής στη μάχη με τον καρκίνο και βγήκε από την Παιδογκολογική Μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου , χτυπώντας το καμπανάκι της ζωής, το καμπανάκι της μεγάλης νίκης.

Η ιστορία του μικρού Νικόλα

Ο λόγος για τον μικρό Νικόλα ο οποίος νίκησε το «θεριό», ολοκλήρωσε της θεραπείες του και πλέον μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του, με την ελπίδα να μη βρει άλλα εμπόδια στο δρόμο του.

Στο πλευρό του μικρού μαχητή στάθηκαν οι αγαπημένοι σούπερ ήρωες του, οι οποίοι χάρισαν χαμόγελα πριν την ηρωική έξοδο του μικρού Νικόλα από το Μακάρειο Νοσοκομείο.

Μάλιστα, η μητέρα του μικρού παιδιού ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη στιγμή που ο μικρός μαχητής κτυπά την καμπάνα κατά την έξοδο του από την Παιδοογκολογική Μονάδα, με το σχόλιο: «Έχω ένα αγόρι που κερδίζει».

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ:

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”