Ένας χρόνος χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο – Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

Οι προσωπικές στιγμές της με τον Τόλη που μοιράστηκε με τον κόσμο.

Ήταν πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου του 2021 όταν ανακοινώθηκε πως ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού, Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή. H είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου τότε «πάγωσε» την Ελλάδα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν από τους πιο αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες, με διαχρονικές και εμπορικές επιτυχίες και λατρεία από τον κόσμο.

Με την Άντζελα Γκερέκου υπήρξαν παντρεμένοι για 25 χρόνια. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1995 όταν η Άντζελα Γκερέκου πήγε να ακούσει τον μεγάλο τροβαδούρο στην πρεμιέρα του στο κέντρο On The Rocks της Βάρκιζας και το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Έναν περίπου χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν στην Κέρκυρα με κουμπάρο τους τον Τέρενς Κουίκ. Μαζί απέκτησαν την μοναχοκόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου που γεννήθηκε το 2001.

Οι δύο γυναίκες είχαν εκφράσει τον πόνο για την απώλειά τους μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις.

Σε μία από αυτές, η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook, φωτογραφίες από την κηδεία και αποχαιρέτησε τον Τόλη με τους στίχους του τραγουδιού, «Κι Εσύ θα φύγεις».

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου δεν τον βγάζει από τις σκέψεις της και μοιράζεται φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές μαζί του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη σημερινή ημερομηνία και μια καρδιά.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε και το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν 81 ετών όταν άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο. Το επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατό του σημειώθηκε λίγο πριν να πάρει το εξιτήριό του. Η απώλειά του βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα που τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από τα τραγούδια του. Στην κηδεία του βρέθηκε μάλιστα πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο και το τελευταίο χειροκρότημα στον άρχοντα της νύχτας.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”