Ένα σαρδάμ του κολλητού αρκεί: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Ιωάννα Τούνη (Vid)

Από την αναγγελία της είδησης της εγκυμοσύνης της, τον τρίτο μήνα, και μετά τα Μέσα και τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθοι της Ιωάννας Τούνη απασχολούνται όλοι με την εξέλιξη της κύησής της και ψάχνουν με αγωνία να μάθουν το ένα κεντρικό ερώτημα που προκύπτει σε κάθε εγκυμοσύνη. Ποιο είναι το φύλλο του παιδιού.

Η ίδια και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, τηρούν σιγή ιχθύος, όμως καμιά φορά οι ειδήσεις βγαίνουν από το πουθενά, από τρίτα πρόσωπα, ακόμα και κατά λάθος.

Αυτό ίσως συνέβη στην περίπτωση της Ιωάννας και του βίντεο που ανάρτησε με τον κολλητό της Στιβ. Στο βίντεο αυτό ο φίλος της influencer μιλάει στην κάμερα και μάλλον κατά λάθος, ίσως, αποκαλύπτει κάτι που δεν έπρεπε να ακουστεί.

«Μετά από ένα μήνα βγήκε! Δεν ήρθε όμως Ηγουμενίτσα, όπως είχε υποσχεθεί, αλλά δεν πειράζει. Θα έρθει του χρόνου με μία… με ένα κίντερ έκπληξη!», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίμπορεί το μωρό που περιμένει η κολλητή του είναι κορίτσι. Ένα απλό σαρδάμ ή ένα σαρδάμ που πρόδωσε το φύλο του μωρού της Ιωάννας; Σε λίγους μήνες θα ξέρουμε.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”