Εμετικό σχόλιο του δικηγόρου Καρατσιώλη: «Δεν είναι ούτε τόσο τρομακτικό να σε βιάσουν, ούτε σου μένει τραύμα για πάντα, το παραξηλώσαμε»

Χωρίς ίχνος σεβασμού προς τα θύματα, ο δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης προέβη σε μία απαράδεκτη ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος μέσα από ανάρτηση που έκανε, γράφει μεταξύ άλλων: «στην Ελλάδα το έχουμε παραξηλώσει με κάποια ποινικά αδικήματα όπως ο βιασμός που έχει υπερβολικά αυστηρή ποινή κατά τη γνώμη μου». Ο ίδιος στην συνέχεια συμπληρώνει: «Ένας βιασμός είναι μια σeξουαλική πράξη δίχως συναίνεση, δεν είναι και καυτηριασμός χεριού, ούτε αποκεφαλισμός, είναι ένα πή@@@α και οκ μέχρι εκεί!!!».v

Ο δικηγόρος στη συνέχεια μάλιστα, φτάνει στο σημείο να στρέφεται προς τα θύματα, λέγοντας: «δεν είναι ούτε τόσο τρομακτικό να σε βιάσουν, ούτε σου μένει τραύμα για πάντα, είναι κάτι που το ξεπερνάς αργά ή γρήγορα και αν το δεν ξεπεράσεις έχεις εσύ το πρόβλημα, γιατί στη ζωή πρέπει να προχωράμε και να αφήνουμε πίσω τις κακές εμπειρίες». Να αναφέρουμε πως ο Θάνος Καρατσιώλης μετά την απαράδεκτη ανάρτηση που έκανε, έσπευσε να την κατεβάσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”