«Έμεινα έγκυος στα 23. Οι γονείς μου θέλουν να το ρίξω και ο σύντροφός μου να εξαφανιστούμε μαζί. Τί να κάνω;»

Η ιστορίας της Λουκίας είναι γροθιά στο στομάχι όλων μας , για μία νέα κοπέλα που δεν έχει τον πλήρη έλεγχο στη δική της ζωή και το σώμα της.

Διαβάστε την ιστορία της

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Λουκία και είμαι 23 χρόνων. Πριν μία εβδομάδα έκανα τεστ εγκυμοσύνης γιατί είχα καθυστέρηση και φάνηκε ότι ήμουν έγκυος περίπου τρεις μήνες.

Εγώ έχω σχέση με έναν που είναι από τη Νίσυρο και είχα έρθει για Πάσχα να δω τους δικούς μου Πειραιά.

Μόλις το έμαθε η μάνα μου έγινε έξαλλη και μου είπε αμέσως να πάμε να το ρίξω. Εγώ ήμουν αντίθετη σε όλο αυτό επειδή ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο, δεν έγινε κατά λάθος. Είμαστε 2 χρόνια μαζί και προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Είχα μείνει έγκυος ένα χρόνο πριν, αλλά ο οργανισμός μου απέβαλλε από μόνος του και είχαμε σταναχωρηθεί πολύ…

Η συνέχεια της ιστορίας

Το θέμα που απασχολεί τους γονείς μου περισσότερο είναι ότι αν κρατήσω το παιδί θα πάω να ζήσω μαζί του στη Νίσυρο και θα παρατήσω την καριέρα μου. Αν ακολουθήσω το επάγγελμά μου θα έχω καλά λεφτά. Είμαι δόκιμος πλοίαρχος και έχω βρει πλοίο να μπαρκάρω, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω με το μωρό.
Είχαμε κλείσει ραντεβού για έκτρωση.

Την πρώτη φορά δεν πήγα. Δεν σηκώθηκα καν από το κρεβάτι, ενώ τη δεύτερη πήγα στο ΙΑΣΩ κατέβηκα μέχρι κάτω υπέγραψα τα χαρτιά για κάτι εξετάσεις και όταν ήταν το χαρτί ότι συναινώ με την έκτρωση, εκεί κόλλησα δεν μπορούσα να το πω να το υπογράψω.

Ήμουν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη και μου είπαν να κάτσω λίγο στο σαλόνι να ηρεμήσω. Ήρθε ο γιατρός, με είδε και μου είπε να πάμε πάνω να δω τους γονείς μου μήπως ηρεμήσω γιατί για να το κάνω αυτό πρέπει να είμαι απόλυτα σίγουρη.

Τέλος πάντων, μου μιλήσαν οι γονείς μου πάλι, κάτι όμως μέσα μου με σταματούσε. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό, με ξεπερνούσε να στερήσω τη ζωή από ένα βρέφος. Άλλωστε, με τον δικό μου είχαμε τσακωθεί επειδή τον πίεζα να έρθω Πειραιά και δεν ήθελε να έρθει γιατί είναι πολλά τα έξοδα, αλλά ήθελε να πάω εγώ Νίσυρο.

Δεν ήξερα τι να κάνω, είχα παγώσει, δεν μπορούσα να αντιδράσω. Τελικά φύγαμε μετά από δύο ώρες να προσπαθεί η μάνα μου να με παρακαλάει δεν τα κατάφερε και επιστρέψαμε σπίτι.

Ο πατέρας μου ήταν πολύ νευριασμένος. Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να φύγω και να με αναλάβει αυτός. Μου είπε να πάω στη Νίσυρο ο δικός μου και να κρατήσουμε το μωρό.
Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω γιατί έχω περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα για έκτρωση.

Πείτε μου σας παρακαλώ.

Λουκία

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”