Ελένη Ψυχούλη: «Ψωνίζω κινέζικα ρούχα με 2 ευρώ. Δε μου λείπει ο γιος μου, τα παιδιά πρέπει να φεύγουν»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχε βρεθεί καλεσμένη η Ελένη Ψυχούλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή που έκανε στον ΣΚΑΙ, στον γιο της αλλά και την περίοδο με τον κορονοϊό.

Ελένη Ψυχούλη: Διαβάστε όσα είπε

Αρχικά είπε: «Αυτό είναι από τα πιο άχρωμα σπίτια που έχω κάνει γιατί πρωταγωνιστής είναι η θέα. Στην οικογένειά μου ήταν όλοι ζωγράφοι, εγώ κεντάω. Το μπάνιο θυμίζει λίγο κλαμπ, το παρελθόν μου, αλλά σε μπάνιο μόνο. Η εκπομπή που έκανα στον ΣΚΑΙ κόπηκε στη μέση»,

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο γιος μου μένει στην Αθήνα. Δεν μου λείπει, πρέπει να φεύγουν τα παιδιά. Η κρίση και ο κορονοϊος μας διέλυσαν. Πρέπει να κυνηγήσουμε αυτά που θέλουμε. Δεν είμαι σεφ. Είμαι μαμά, μαγείρισσα και δημοσιογράφος».

Η δημοσιογράφος κατέληξε λέγοντας: «Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που έχουν τα ρούχα δύο ευρώ. Στην τελευταία μου εκπομπή δεν είχα μακιγιέζ και στην ηλικία μου αυτό ξέρεις τι σημαίνει, βαφόμουν μόνη μου. Είμαι 58 ετών»

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”