Έλενα Χριστοπούλου: Τώρα που θα ήθελα να κάνω ένα παιδί, δεν μπορώ

Καλεσμένη στο πλατό του “Pop up” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι φίλες και συνεργάτιδες και δεν έλειψε η συγκίνηση στο πλατό. Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στα προσωπικά της και το αν θα ήθελε να κάνει ένα παιδί.

Αρχικά απάντησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου λέγοντας:

“Αλλάζει πάρα πολύ η ιστορία με τον κορονοϊού. Από τη μία δε μου κάθεται ο Αποστόλης για να τον παντρευτώ. Από την άλλη νομίζω πως δεν κάθομαι και εγώ να κάνω κάτι δεύτερο κλισέ, ψεύτικο. Γιατί ο γάμος είναι μέσα μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε:

“Παιδί θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω, αλλά νομίζω το έχω χάσει το τρένο. Όταν πέρασε το τρένο από μπροστά μου, δεν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες να κάνω. Τότε. Και τώρα που θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί, νομίζω ότι δε μπορώ. Δε μπορώ πραγματικά. Λόγω του ότι όλες οι γυναίκες δε μπορούμε να μείνουμε έγκυες σε όλες τις ηλικίες. Εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία”.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

To μήνυμα στο instagram
Λίγο πριν βγει στον αέρα της εκπομπής, η Έλενα Χριστοπούλου έγραψε ένα μήνυμα με ευχές:

“Παντα πιστευα οτι η φωτογραφια ειναι ενα γερο χαρτι για τα social για τα likes κτλ στην δικη μου περιπτωση ομως βλεπω οτι σημασια εχει αυτα που μοιραζομαι και ποσο – πως ανταποκρινεστε σε σκεψεις μου ανεξαρτητα φωτογραφιας ! Ειναι σημαντικο να μεινουμε σε αυτο που αισθανομαστε και οχι σε οτι μας πουλανε , θεωρω κατορθωμα πια να διαβαζουμε τους ανθρωπους πισω απο μια φιλτραρισμενη εικονα, οταν ολα ειναι τοσο ψευτο.. καλα, ψευτο..επιτυχημενα, ψευτο..αγαπημενα ..σημερα λοιπον στελνω ευχες σε σπιτια, οικογενειες ανθρωπους, που η αγαπη και η αληθεια υπαρχει μεσα απο την πορτα του σπιτιου τους, στο οικογενειακο τραπεζι , στις μυρωδιες της κουζινας και δεν συνοδευεται απο hastags και tags ! Ζουμε κοσμοιστορικες αλλαγες για να ασχολουμαστε με ανουσια πραγματα Ολα ειναι στο χερι μας! Φατε , πιειτε γελαστε ❤ Πολλες ευχες σε οσους παλευουν για την υγεια τους και που ειναι οι πραγματικοι ηρωες της ζωης!”

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”