«Είμαστε Πολύ Καλοί Φίλοι»: Το Μυστικό Ενός Ζευγαριού Που Είναι Μαζί 74 Χρόνια

Σε μια σχέση ο έρωτας μπορεί να φεύγει, όμως, με την πάροδο του χρόνου μετατρέπεται σε αγάπη, και αυτό το βαθύ συναίσθημα είναι εξαιρετικά σημαντικό για έναν ευτυχισμένο γάμο. O Arthur Cummings και η Mary Allen είναι από αυτά τα ζευγάρια που συγκινείσαι να βλέπεις! Μετά από 74 χρόνια κοινής πορείας είναι ακόμα αγαπημένοι και μοιράζονται το μυστικό τους με τις νέες γενιές.

Ο 99χρονος Arthur γνώρισε την 97χρονη Mary στην εταιρεία που δούλευαν και οι δύο και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Κατάλαβαν αμέσως ότι έχουν βρει το άλλο μισό τους και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 26 Ιουνίου 1948. Από τότε έχουν περάσει 74 χρόνια και όμως οι δυο τους παραμένουν πολύ αγαπημένοι.

«Ήμασταν τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλον», δήλωσαν και εξομολογήθηκαν πως παρά το γεγονός ότι είχαν διαφορετικές θρησκείες τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο στον έρωτά τους. Μαζί απέκτησαν πέντε παιδιά και η οικογένειά τους συνεχίζει να μεγαλώνει με εγγόνια και δισέγγονα.

Η κόρη του ζευγαριού, Nancy Humphries, είπε ότι το μυστικό του γάμου τους κρύβεται στο γεγονός ότι οι γονείς της είναι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι.

«Είναι πολύ καλοί φίλοι. Μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους και δεν τους είδα ποτέ να τσακώνονται. Μπορεί να το έκαναν πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά δεν τους έχω δει ποτέ να υψώνουν φωνή ο ένας στον άλλον. Είναι πάντα μαζί και αγαπημένοι».

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”