«Είμαι ο πιο περήφανος πατέρας στον πλανήτη»: Πατέρας καμαρώνει για την πτυχιούχο κόρη του με σύνδρομο Down και μαζί του και εμείς

Δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή ενός γονιού να βλέπει τα παιδιά του να προοδεύουν και να διαπρέπουν στη ζωή τους. Για τον συγκεκριμένο πατέρα όμως η περηφάνια του είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς η κόρη του με σύνδρομο Down κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Ένα παραπάνω χρωμόσωμα δεν αποτελεί εμπόδιο για κανέναν πλέον να κάνει πράξη όσα ονειρεύεται.

Η ανάρτηση του περήφανου πατέρα

Ο συγκινημένος, από την επιτυχία της κόρης του πατέρας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την φωτογραφία της και τα εξής υπέροχα λόγια:

«Αυτή είναι η κόρη μου, η Rachel Handlin. Σήμερα πήρε το πτυχίο της στη φωτογραφία απ΄το Institute of Art στην Καλιφόρνια.

H κόρη μου έχει σύνδρομο Down και εγώ είμαι ο πιο περήφανος πατέρας στον πλανήτη!»

Η δημοσίευση έγινε αμέσως viral

Αυτή η δημοσίευση έγινε αμέσως viral και πάρα πολλοί χρήστες έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους στο κορίτσι.

Το γεγονός ότι η Rachel γεννήθηκε με ένα παραπάνω χρωμόσωμα δεν την απέτρεψε απ’ το να σπουδάσει και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Είναι ένα υπέροχο πρότυπο για την κοινωνία!

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”