«Είμαι χαρούμενος που τώρα θα είμαι σαν τα άλλα παιδάκια»: Δακρύζει το Διαδίκτυο με τα λόγια του 8χρονου Αλέξιου

Το πιο όμορφο δώρο ζωής δέχθηκε ο μικρός Αλέξιος, από την ίδια του τη μητέρα που ήταν και η δότριά του στη δύσκολη αυτή μάχη! Κέρδισε ξανά το χαμόγελο του και είναι χαρούμενος.

Η ιστορία του 8χρονου

Ο μικρός βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Ισραήλ και το Νοσοκομείο Schneider όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μεταμόσχευση. Την συγκινητική ιστορία της οικογένειας δημοσιεύουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

«Είναι ένα θαύμα!», λέει η μητέρα του μικρού. «Πολλά παιδιά όταν υποφέρουν από κάποια ασθένεια δεν έχουν όρεξη να φάνε. Ο Αλέξιος είχε έντονο φόβο απέναντι στο φαγητό. Μετά την εγχείρηση όμως είδα τη διαφορά», λέει η Νικολέττα, μητέρα του 8χρονου.

«Ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου όταν βρισκόμουν στην αναμονή. Η Νικολέττα και ο Αλέξιος είναι η οικογένεια μου. Αν μπορούσα θα έδινα και τους δυο νεφρούς μου στον Αλέξιο», είπε ο πατέρας του μικρού.

Νιώθω χαρούμενος είπε στο τέλος ο μικρός Αλέξιος! «Είμαι χαρούμενος επειδή καταφέραμε να κάνουμε τη μεταμόσχευση και θα είμαι σαν τα άλλα παιδάκια», λέει.

 Η συγκινητική ανάρτηση

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”