Εγκατέλειψε την Ελλάδα, άλλαξε επάγγελμα: Δες πως είναι σήμερα ο Γιώργος από το MasterChef

Για πολλούς έπρεπε να είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2020, ο λόγος για τον Γιώργο Λασκαρίδη. Κατάφερε να ξεχωρίσει γρήγορα και να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο ριάλιτι μαγειρικής.

Το νέο επάγγελμα του Γιώργου Λασκαρίδη

Ωστόσο, όπως φαίνεται, εγκατέλειψε τα όνειρά του για τη μαγειρική. Ο Λασκαρίδης εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη ότι δεν ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τη μαγειρική αλλά το life coaching.

«Βρίσκομαι στη Μαλαισία, στην πόλη George Town. Γενικότερα, από πολύ μικρός που ήμουν στο χωριό ήθελα να βγω έξω, να δω πράγματα. Και σιγά σιγά έψαχνα τρόπους για να συναντήσω τους υπόλοιπους κόσμους. Έτσι ήρθε στη ζωή μου και η μαγειρική, που πήγα να δουλέψω και σε ξένες χώρες. Έχω πάει σε 30 χώρες και 5 ηπείρους.

Το life coaching έχει μπει στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Από όταν ξεκίνησαν τα ταξίδια μου τα τελευταία 2.5 χρόνια έχω ξεκινήσει να βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι. Έχω πάρει την απόφαση να βοηθήσω και άλλον κόσμο να κυνηγήσει τα όνειρά του. Γνώρισα πολύ κόσμο και άλλαξε η νοοτροπία μου.

Ο νέος σκοπός της ζωής του

Σκοπός της ζωής μου είναι να δίνω στον κόσμο και να δω πώς μπορώ να τους βοηθήσω, και αυτό κάνω με το life coaching. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι πώς καλό είναι να κάνουμε ό,τι μας κάνει ευτυχισμένους. Όσο πιο γρήγορα βρει κάποιος τον σκοπό του, τόσο πιο όμορφα θα περάσει στη ζωή του. Έχω γυρίσει αρκετές χώρες, έχω πάει Αφρική, Μεξικό, Ινδία, που είναι κάποιες από αυτές τριτοκοσμικές. Βλέποντας πώς ζει ο κόσμος και τα μαθήματα που μου δίνουν, πρέπει να βιώνουμε ωραία τη ζωή μας», είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”