Δύσκολο βράδυ για τον Υπάτιο Πατμάνογλου: Η ανάρτηση 5 χρόνια μετά το φρικτό τροχαίο που έχασε γυναίκα και παιδί

Μία συγκινητική ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο μερικά χρόνια πριν όταν έχασε τη γυναίκα και τον γιο του σε ένα φρικτό τροχαίο και τους είδε να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια του.

Η ανάρτηση του

Ο ίδιος την Πέμπτη ανέβασε την ακόλουθη ανάρτηση μαζί με τη φωτογραφία του γιου και της γυναίκας του που έχασε στο τροχαίο με την Πόρσε που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo.

«Στις προσευχές μου κάθε βράδυ …Απόψε όμως ποιο πολύ».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου στις 26 Φεβρουαρίου 2017 είδε τη σύζυγό του Αποστολία και το μικρό του γιο, Παύλο, να χάνουν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια του όταν η τρελή πορεία της Porsche την οποία οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης, προσέκρουσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό τους.

«Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μία καινούργια οικογένεια στη Γη». Αυτή ήταν η φράση που είπε το 2019 ο Υπάτιος Πατμάνογλου κατά την έξοδο μαζί με τη δεύτερη σύζυγό του Εμμανουέλα Βογιατζή από το μαιευτήριο, όπου γεννήθηκε η κόρη τους.

Η κορούλα του Υπάτιου Πατμάνογλου γεννήθηκε ακριβώς δύο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν η σύζυγός του και ο γιος του, όταν η Porche με οδηγό τον γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου σε πάρκινγκ της εθνικής οδού.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”