Δημοσιογράφος αηδίασε όταν ο παιδόφιλος του είπε πως «τα παιδιά το απολαμβάνουν»

Ο ηθοποιός και δημοσιογράφος Ross Kemp πήγε σε μια φυλακή, στο πλαίσιο του τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ του «Ross Kemp Behind Bars: Inside Barlinnie», για να δει πώς ζουν οι έγκλειστοι.

Ένας από τους ανθρώπους που πέρασε από συνέντευξη λοιπόν ήταν ένας τρόφιμος στον υπολογιστή του οποίου βρήκε η αστυνομία άσεμνο παιδικό περιεχόμενο όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές.

Αφού του είπε λοιπόν ότι πρέπει να τον αφήσουν ελεύθερο καθώς δεν έχει βλάψει κανέναν, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν νομίζει πως «αυτά τα παιδιά στις φωτογραφίες εξαναγκάστηκαν να φωτογραφηθούν;». Και ο έγκλειστος του απάντησε κοφτά πως «φαίνεται να το απολαμβάνουν».

Εμφανώς αηδιασμένος ο Kemp, δεν μπορούσε να συνεχίσει τη συνέντευξη: «Νομίζω πως αυτό ήταν», είπε κοφτά στον συνομιλητή του, «ευχαριστώ πολύ που μου μίλησες».

Μιλώντας μετά στην κάμερα, εξήγησε πόσο άσχημα ένιωσε: «Αυτοί οι άνθρωποι θα βγουν από τη φυλακή πολύ σύντομα κι αυτό δεν είναι σωστό»…

[pentapostagma.gr]

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”