«Δεν θα τον ξαναφήσω ποτέ από τα μάτια μου»: Η συγκλονιστική στιγμή που μητέρα αγκαλιάζει τον εξαφανισμένο 3χρονο γιο της, μετά από 11 μέρες

Εφιάλτης δίχως τέλος, έζησε για 11 ολόκληρες ημέρες μια μητέρα αφού ο πατέρας του γιου της δεν τον γύρισε πίσω μετά τη συνάντησή τους. Η μητέρα δεν έχασε το κουράγιο της.

Η ιστορία του μικρού Noah και τα πρώτα λόγια της μαμάς του

Τελικά, μια γυναίκα εντόπισε τον μικρό σε άλλη Πολιτεία και κατάφερε να επιστρέψει σώος στην αγκαλιά της μαμάς του. «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που ένιωσα όταν τον έσφιξα ξανά στην αγκαλιά μου», δηλώνει η μητέρα του μικρού και προσθέτει «κρατιόμασταν και κλαίγαμε για 10 ολόκληρα λεπτά».

«Ήταν ένας εφιάλτης δίχως τέλος… Υπήρχαν στιγμές που έχανα κάθε ελπίδα να τον ξαναδώ» τόνισε.

Η Julia Bonin, ήταν εκείνη που αναγνώρισε τον μικρό στο δρόμο και ειδοποίησε τις αρχές. «Το ένστικτό μου έλεγε ότι ήταν το παιδί που είδα να αναζητείται, αλλά η λογική μου έλεγε ότι δεν μπορεί να έπεσα επάνω του έτσι απλά».

Όταν ο Noah επέστρεψε αεροπορικώς στον τόπο του, όλη η οικογένεια ήταν εκεί για να τον υποδεχτεί με αγκαλιές, φιλιά και πολλή συγκίνηση.

«Δόξα τω Θεώ, το παιδί μου γύρισε σπίτι», είπε η Amanda, «Η καρδιά μου πλημμυρίζει από χαρά και δεν βλέπω την ώρα να κάτσουμε μαζί στον καναπέ και να δούμε παιδικά όπως κάναμε πάντα. Δεν θα τον ξαναφήσω ποτέ από τα μάτια μου. Ποτέ!»

Δείτε το video

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”