Δέκα λεπτά ευτυχίας: Γαμπρός κατέρρευσε μπροστά στην νύφη και στους καλεσμένους την ώρα του γάμου

Δέκα λεπτά ευτυχίας, για ένα νεόνυμφο ζευγάρι όμως αυτό που ακολούθησε, δεν το περίμενε κανείς.

Η άτυχη Johnnie Mae Davis, η οποία είδε τον σύζυγός της, Toraze Davis, να πεθαίνει ξαφνικά κατά την διάρκεια του γάμου της, μέχρι που δεν άντεξε εκείνη και κατέρρευσε.

«Ο Toraze ήταν αδύνατον να επιβιώσει από αυτό» δήλωσε μία καλεσμένη στο γάμο. «Η καρδιά του σταμάτησε μόλις μία ώρα μετά την έναρξη της γαμήλιας τελετής».

Δέκα λεπτά ευτυχίας

Ο Toraze Davis ήταν 48 ετών και ο τραγικός του θάνατος έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συζύγου, των παιδιών του, συγγενών και φίλων που είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν την ένωση του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει η New York Post, το ζευγάρι είχε πρόσφατα θρηνήσει την απώλεια αγαπημένων τους ανθρώπων, ένας εκ των οποίων ο πατέρας της Johnnie Mae και ο γάμος τους ήταν αφορμή για μια γιορτή που είχαν ανάγκη.

«Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του Toraze. Το χαμόγελο στο πρόσωπό του ήταν η απόδειξη του πόσο ευτυχισμένος ήταν» λέει η Monica Miller, συνεργάτιδα με την άτυχη νύφη.

«Η Johnnie Mae έχει υποστεί τεράστιο σοκ και πέρασε τόσα πολλά. Είναι τόσο αγαπητό πλάσμα και έχει προσφέρει τόσα στην κοινότητα που της αξίζει να κάνουμε κι εμείς κάτι για εκείνη» λέει η Miller.

«Παντρεύτηκε και από νύφη έμεινε χήρα σε διάστημα δέκα λεπτών. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν» συγκλονίζει.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”