Χειροκροτούσε όλο το αεροπλάνο: Αεροσυνοδός έκανε… στον αέρα, πρόταση γάμου στην αγαπημένη της

Μία διαφορετική πρόταση γάμου διάλεξε να κάνει η αεροσυνοδός Veronica Rojas στην αγαπημένη της, την οποία γνώρισε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης πριν από δύο χρόνια.

Πρόταση γάμου δια αέρος

Συγκεκριμένα η Veronica Rojas είναι αεροσυνοδός στις αερογραμμές «Alaska Airlines», όπου κατά τη διάρκεια μιας πτήσης γνώρισε τη γυναίκα και σύντροφο της ζωής της.

Έτσι θέλοντας να επισφραγίσει αυτή την σχέση και να έχει «χρώμα» από τη γνωριμία τους, η Veronica αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου στον αέρα στην ίδια πτήση στην οποία είχαν γνωριστεί.

Όταν η πτήση από το Σαν Φρανσίσκο για Λος Άντζελες απογειώθηκε, η Veronica, αφού μίλησε στο μικρόφωνο στους επιβάτες κάλεσε την Alejandra.

Η Veronica γονάτισε, έβγαλε το μονόπετρο το πέρασε στο χέρι της συντρόφου της και της ζήτησε να την παντρευτεί. Οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ανέμιζαν βεντάλιες στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Η αεροσυνοδός λίγες ημέρες πριν την πρόταση είχε ενημερώσει την διεύθυνση της εταιρίας για τις προθέσεις της και η «Alaska Airlines» έδωσε την συγκατάθεση της.

Δείτε το video

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”