Άρης Σερβετάλης: Η γυναίκα του Στέκεται δίπλα στον άντρα της και τον στηρίζει έμπρακτα σε κάθε του απόφαση

Εδώ και κάτι ώρες έχουν ξεσπάσει οι περισσότεροι με το θέμα του Άρη Σερβετάλη ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν συμφωνεί με τον διαχωρισμό μεταξύ των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή για αυτό και σπάνια τους βλέπουμε σε εξόδους μαζί με την Έφη Μπίρμπα.

Να τονίσουμε, πως ο Άρης Σερβετάλης και η αγαπημένη του σύζυγος, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση τους, το 2009.

Η Έφη Μπίρμπα είναι σκηνογράφος, ενδυματολόγος, σκηνοθέτις, δραματουργός.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Δον Κιχώτης, Βιβλίο 2ο, Κεφ. 23ο (2018), Ριχάρδος Β’ (2017) κ.ά.

Από τότε μέχρι σήμερα φαίνεται η σχέση τους να κρατά γερά αφού είναι τρελά ερωτευμένοι.

Μάλιστα για τον γάμο του, ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει δημόσια: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό, η κοινή πίστη σε κάτι είναι ο κοινός μας παρονομαστής, έχουμε τον ίδιο στόχο.

Πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση από παράλληλους δρόμους, δεν χρειάζεται να ταυτίζεται ο ένας με τον άλλον.

Αυτό είναι βέβαια ένας καθημερινός αγώνας. Πέφτεις, ξανασηκώνεσαι, και πάλι από την αρχή. Είναι όμως σημαντικό να υπάρχει αυτή η κοινή πίστη».

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”