Απόφαση ζωής: Ζευγάρι δηλώνει παραίτηση από τις δουλειές τους, πουλάει τα πάντα και ταξιδεύει με τη γάτα του σε όλο τον κόσμο

Μια απόφαση ζωής που πολλοί από εμάς έχουμε σκεφτεί αλλά δεν έχουμε κάνει. Ο Matt και η Jessica στα 32 τους αποφάσισαν να αλλάξουν για πάντα ζωή. Αγόρασαν μια βάρκα, πούλησαν τα πάντα και από τον Αύγουστο του 2011 έχουν επισκεφτεί 16 χώρες με την καλύτερη παρέα. Την γάτα τους.

Πώς ξεκίνησαν όλα

“Η ζωή μας ήταν το τυπικό αμερικανικό όνειρο. Σπουδάσαμε, παντρευτήκαμε, αγοράσαμε ένα σπίτι, ξεκινήσαμε μια καριέρα. Για πολύ καιρό περνούσαμε όλα τα Σαββατοκύριακα μπροστά στην τηλεόραση χωρίς ποτέ να κάνουμε κάτι παραγωγικό ή απολαυστικό. Συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό έπρεπε να αλλάξει. ” δήλωσε το ζευγάρι στην Daily Mail.

“Ξεκίνησε στα τέλη του καλοκαιριού του 2007, ενώ ήμασταν στις όχθες της λίμνης Μίτσιγκαν”

“Ο Matt έβλεπε τα ιστιοπλοϊκά στο νερό και σχολίαζε πώς θα ήθελε να το δοκιμάσει κάποια μέρα”

“Είπε:” Μπορούμε είτε να πάρουμε ένα ακίνητο είτε να ξοδέψουμε τα χρήματα μας για να αποκτήσουμε ένα ιστιοφόρο, ποιο νομίζεις ότι θα ήταν καλύτερο; ”

“Τελικά αποφασίσαμε … ότι προτιμούμε να περνάμε τα καλοκαίρια μας στο νερό”

Η πώληση του σπιτιού

“Πωλήσαμε το σπίτι μας τον Ιούνιο του 2011 … όταν συνειδητοποιήσαμε ότι θέλαμε να φύγουμε για περισσότερο, πιθανόν 4-5 χρόνια, να ταξιδεύουμε για μεγάλα διαστήματα”

“Τον Ιούλιο, αφήσαμε τις δουλειές μας, πουλήσαμε τα αυτοκίνητα μας και ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα μας”

Το ζευγάρι υιοθέτησε τη γάτα τους, την Georgie, το 2012

Τι κάνει η γάτα στα ταξίδια

Η Georgie “τα πάει πολύ καλά με την ιστιοπλοΐα και είναι πιο σταθερή στα πόδια της από ότι είμαστε εμείς”

“Νομίζω ότι η ιστιοπλοΐα έκανε πολύ καλό στη σχέση μας”

Η γάτα “αγαπά να κάθεται στο κατάστρωμα και να βλέπει τα ψάρια πάνω από την πλευρά του σκάφους όταν βρισκόμαστε στην άγκυρα”

“Είχαμε ακούσει ιστορίες από τόσους πολλούς που είχαν παγώσει το όνειρο τους μέχρι τη συνταξιοδότηση και για τον ένα ή τον άλλο λόγο, μετά αυτό δεν ήταν πια εφικτό”

Το ζευγάρι ανακάλυψε ότι η Georgie μπορεί να κολυμπήσει όταν πήδηξε από το πλοίο στα νησιά Κέιμαν

“Κολύμπησε στο πίσω μέρος της βάρκας και ανέβηκε στη σκάλα”

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”