Απίστευτη σύμπτωση! Νεογέννητα δίδυμα έχουν τα ίδια ονόματα με τις νοσοκόμες που τα ξεγέννησαν

Μερικές φορές η ζωή μπορεί να φέρει τις πιο αδιανόητες συμπτώσεις. Μια από αυτές συνέβη λίγη ώρα πριν τον τοκετό, όπου οι δίδυμες που θα έρχονταν στον κόσμο θα είχαν το ίδιο όνομα με τις νοσοκόμες που θα τις φρόντιζαν.

Το νοσοκομείο ξέσπασε σε γέλια

Λίγο πριν μπει στην αίθουσα τοκετού ήταν δίπλα της δύο νοσοκόμες που θα τη βοηθούσαν την ώρα της γέννας.

«Καθώς ετοιμαζόμασταν για την γέννα, η ομάδα με ρώτησε αν είχαμε διαλέξει ονόματα», δήλωσε η Μίχαν,

«Είπαμε στο δωμάτιο ότι μας άρεσαν πολύ τα ονόματα Έμμα και Τζούλια», πρόσθεσε. «Το δωμάτιο ξέσπασε σε γέλια, καθώς οι δύο νοσοκόμες που θα φρόντιζαν τα μωρά μου ονομάζονταν Έμμα και Τζούλια».

Όπως λέει, όλη η ομάδα χάρηκε με την σύμπτωση.

«Εκείνη τη στιγμή, μέσα σε όλο το χάος, μπορέσαμε να σταματήσουμε για ένα δευτερόλεπτο και να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή γνωρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα ονόματα ήταν γραφτό», δήλωσε.

Ο πρόωρος τοκετός

«Τα δίδυμα αποφάσισαν να έρθουν νωρίτερα, στη μέση της νύχτας», πρόσθεσε. «Είχα τόση εμπιστοσύνη σε όλες τις νοσοκόμες μου. Λόγω των διδύμων, έπρεπε να γεννήσω στο χειρουργείο με δύο ομάδες γιατρών και νοσηλευτών».

«Το πρώτο μας μωρό αποφάσισε ότι ήθελε να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, οπότε όλη η ομάδα έπρεπε να κινηθεί γρήγορα», είπε. «Είχα συνεχώς δίπλα μου μια νοσοκόμα που μου εξηγούσε τα πάντα και μου κρατούσε το χέρι».

Η σύμπτωση που θα μείνει αξέχαστη

Η ευτυχής μαμά δήλωσε ότι οι νοσοκόμες που τη βοήθησαν κατά τη διάρκεια του τοκετού θα θυμούνται για πολύ καιρό και τα δίδυμα οπωσδήποτε θα μάθουν τι συνέβη όταν μεγαλώσουν.

«Αυτές οι δύο νοσοκόμες θα είναι πάντα ξεχωριστές για εμάς και ολόκληρη η ομάδα που μας φρόντισε εκείνη την ημέρα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας», σημείωσε. «Θα είναι μια αστεία ιστορία που θα λέμε στις κόρες μας!», κατέληξε.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”