Ανήλικη μητέρα παράτησε το σχολείο για το παιδί της, σήμερα είναι εκατομμυριούχος και λέει την ιστορία της

Η Kate είναι μία νεαρή μητέρα τριών παιδιών που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί όταν ήταν μόλις 17 ετών και ακόμη μαθήτρια σχολείου. Αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο για να το μεγαλώσει και παράλληλα να κάνει δουλειές του ποδαριού μέχρι να ορθοποδήσει.

Kate Stewart: Η ιστορία της ανήλικης μητέρας που παράτησε το σχολείο

Αυτή είναι η πολυεκατομμυριούχος Kate Stewart από το Λίβερπουλ, που θεωρεί την αγορά διαμαντιών αξίας 242.000 λιρών ως «ευκαιρία». Η μητέρα τριών παιδιών μιλώντας στο Channel 5, παραδέχτηκε ότι ξοδεύει πολλά χρήματα σε ακριβά ρούχα και πολυτέλειες αλλά δεν θεωρεί πως κάνει κάτι κακό ή κάτι προκλητικό καθώς έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να τα καταφέρει.

Η 33χρονη σήμερα Kate από το Λίβερπουλ, εγκατέλειψε το σχολείο στα 17 της χρόνια για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα έπρεπε να μεγαλώσει μόνη της. «Άφησα το σχολείο χωρίς να έχω προσόντα και είχα μια καθαρά βιοποριστική δουλειά με την οποία έβγαζα 2,5 δολάρια την ώρα» δήλωσε. Έμεινε έγκυος στα 17 με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες με τα άλλα παιδιά. «Όλοι με έκαναν πέρα από τη ζωή τους και με διέγραψαν και εγώ σκέφτηκα ότι πρέπει να παλέψω και να τα καταφέρω. Αυτό μου έδωσε ώθηση» αποκάλυψε.

Kate Stewart: Πώς έκτισε την αυτοκρατορία της στις επιχειρήσεις

Η ίδια δήλωσε στην Daily Mail ότι ήταν δύσκολο να πείσει τους ανθρώπους να της δώσουν ευκαιρίες και εργαζόταν ως γραμματέας ενώ παράλληλα τελείωσε το σχολείο και μελετούσε για το πτυχίο της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, μεγαλώνοντας ταυτόχρονα και την κόρη της, η οποία είναι σήμερα 15 ετών. «Σπούδαζα παράλληλα ενώ ήμουν μια ανύπαντρη μητέρα. Άνοιξα μια μικρή εταιρεία στην αρχή και αργότερα επένδυσα τα χρήματα που έβγαζα σωστά φτιάχνοντας τη δική μου αυτοκρατορία», δήλωσε.

Η «αυτοκρατορία» της περιλαμβάνει δικά της σολάριουμ και καταστήματα ομορφιάς ενώ έγινε εκατομμυριούχος ήδη από την ηλικία των 23 ετών. Επέκτεινε αργότερα τις επιχειρήσεις της αποκτώντας ακόμη περισσότερα έσοδα. Είναι τόσο οικονομικά ισχυρή ώστε όταν ταξιδεύει παίρνει μαζί της μόνο τα καλλυντικά της για να μην πακετάρει ρούχα τα οποία αγοράζει από την πόλη στην οποία πάει. Στο Λονδίνο μένει σε ένα ξενοδοχείο για το οποίο πληρώνει 1.000 δολάρια την βραδιά και επιλέγει εκεί από έναν σχεδιαστή τα ρούχα που θα βάλει στα meetings ή τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παραστεί.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”