Αναστασία Γιούσεφ: «Μου έδωσαν 20.000 ευρώ για ένα πάρτι με Άραβες στη Μύκονο»

Το μεγαλύτερο ποσό που της έχουν προσφέρει για να περάσουν ένα βράδυ μαζί της αποκάλυψε η Αναστασία Γιούσεφ.

«Στο ερωτικό κομμάτι έχω αρκετά ταμπού, είμαι συντηρητική κι ας μη φαίνομαι, δεν κάνω πολλά τρελά κόλπα και περίεργα» είπε ακόμα ενώ σε ερώτηση για το αν την έχει φλερτάρει κάποιος γνωστός τραγουδιστής, απάντησε «παλαιότερα με είχε φλερτάρει ο Νίκος Βέρτης, χρόνια πριν, αλλά δεν υπέκυψα».

Αναφορικά με τον Νίκο Οικονομόπουλο, η Αναστασία Γιούσεφ είπε: «Αληθεύει ότι είχα σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Είναι πολύ καλό παιδί και εννοείται ότι θα τον χαιρετούσα αν τον έβλεπα στο δρόμο. Αυτός δεν ξέρω αν θα με χαιρετούσε, ύστερα από αυτά που είπα πρέπει να έχει θυμώσει».

«Το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ είναι σε τσουλήθρα σε παιδική χαρά και έχω συνυπάρξει ερωτικά με 15 άντρες», είπε η Αναστασία Γιούσεφ.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Κανείς δεν τολμούσε να υιοθετήσει τον πιο επικίνδυνο και επιθετικό σκύλο του καταφυγίου, γιατί επιτιθόταν στους ανθρώπους. Όμως όταν ένα τρίχρονο κοριτσάκι πλησίασε τον σκύλο μάχης, ολόκληρο το καταφύγιο πάγωσε από αυτό που έκανε ο σκύλος

Στην κηδεία μιας νεαρής γυναίκας, τέσσερις γεροδεμένοι άνδρες δυσκολεύτηκαν πολύ να σηκώσουν το φέρετρό της και λίγο έλειψε να το ρίξουν κάτω εξαιτίας του παράξενου βάρους του. Όταν ο συντετριμμένος από τη θλίψη σύζυγος απαίτησε να ανοίξουν αμέσως το φέρετρο, αυτό που βρισκόταν μέσα προκάλεσε πραγματικό τρόμο σε όλους τους παρευρισκόμενους

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν η γυναίκα του τον απατά – Αυτό που κατέγραψε όμως τον έκανε να αναγουλιάσει