2 μέτρα ύψος αληθινός ογκόλιθος: Έτσι είναι σήμερα το μωρό γίγαντας που σόκαρε τον κόσμο το 1983

Το μωρό-γίγαντας είχε γίνει παγκόσμιο θέμα συζήτησης το 1983, όταν μία γυναίκα, η 24χρονη Patricia είχε προβλέψει πως το μωρό της θα βγει μεγαλόσωμο. Η σιγουριά της προήλθε από το γεγονός ότι όλα τα μωρά που γεννιόντουσαν στην οικογένειά της , ήταν πιο μεγάλα σε μέγεθος από αυτό που συνήθως έχει ένα μωρό. Η πρόβλεψή της δεν βγήκε απλώς αληθινή, αλλά το μωρό της έμεινε στην ιστορία ως το μωρό-γίγαντας. Σήμερα, έχει μεγαλώσει κατά πολύ και είναι ολόκληρος άντρας.

Το μωρό-γίγαντας σχεδόν 40 χρόνια μετά

Είχε ήδη ένα μωρό και γνώριζε ότι τα μεγάλα μωρά στην οικογένειά της ήταν κάτι σίγουρο. Βέβαια, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πόσο τεράστιο θα ήταν το παιδί που είχε στην κοιλιά της παρά μόνο όταν το γέννησε! Η Patricia γέννησε τον Kevin Robert Clark, ο οποίος, την εποχή εκείνη, δεν ήταν μόνο το μεγαλύτερο μωρό που γεννήθηκε ποτέ στο Κοινοτικό Νοσοκομείο Memorial, αλλά ίσως το μεγαλύτερο μωρό στην πολιτεία του New Jersey.

Δεν μπορούσε να χωρέσει σε ένα καρεκλάκι μωρών κανονικού μεγέθους και τα ρούχα του ήταν πολύ μικρά γι ‘αυτόν, αλλά ο Κevin ήταν υγιής! Φυσικά, έγινε πρωτοσέλιδο σε ολόκληρη τη χώρα, και έγινε ρεπορτάζ για εκείνον στο «Saturday Night Live», αλλά και στο «Good Morning America».

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”