Άφωνος ο Πολυχρονίδης: Παίχτης έλυσε τον γρίφο στον «Τροχό της Τύχης» χωρίς να έχει κανένα φωνήεν

Πέτρος Πολυχρονίδης: Ο πιο φρέσκος και ανατρεπτικός παρουσιαστής, μας συστήθηκε για τα καλά μέσα από τον “Τροχό” και φέτος τελικά διανύει την 9η χρονιά της εκπομπής του. Ένα περιστατικό έγινε άξιο αναφοράς τις προάλλες στην εκπομπή του, αφού στο τηλεπαιχνίδι αυτό οι παίκτες πάντα δυσκολεύονται στο κομμάτι των γρίφων, ενώ ένας απίστευτος λύτης βρήκε τον γρίφο χωρίς να έχει στη διάθεση του κανένα φωνήεν!

Έλυσε τον γρίφο χωρίς κανένα φωνήεν

Παίκτης στο τηλεπαιχνίδι του τηλεοπτικού σταθμού του Star «Τροχός της Τύχης» κατάφερε να λύσει τον γρίφο με ελάχιστα γράμματα, αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή, Πέτρο Πολυχρονίδη. Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω απόσπασμα παίκτης έχοντας ελάχιστα γράμματα στον πίνακα και χωρίς κανένα φωνήεν, κατάφερε να λύσει τον γρίφο με θέμα την μυθολογία και να βρει σχετικά γρήγορα την κρυμμένη φράση «Το νησί των Κυκλώπων» συγκεντρώνοντας έτσι το τελικό ποσό των 6.520 ευρώ.Να αναφέρουμε πως ο «Τροχός της Τύχης» με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για 9η χρονιά.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”