Αδιανόητο: Μπαμπάς λέει στην 9χρονη κόρη του να ανοίξει μόνη της μια κονσέρβα φασόλια αλλιώς να μείνει νηστική

Αδιανόητο περιστατικό με συμπεριφορά ενός πατέρα προς την 9χρονη κόρη του. Την άφησε να προσπαθεί για 6 ώρες (!) να ανοίξει μια κονσέρβα και μάλιστα μετά υπερηφανευόταν διαδικτυακά για την «παιδαγωγική» του μέθοδο.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν όταν το 9χρονο κοριτσάκι εξέφρασε την επιθυμία στον πατέρα του να της ετοιμάσει φαγητό γιατί πεινούσε. Αντί όμως εκείνος να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιδιού του, της έδωσε μια κονσέρβα φασόλια και της είπε ή να την ανοίξει μόνη της ή να μείνει νηστική.

Το κοριτσάκι μετά από 6 ώρες προσπάθειας, κατάφερε να ανοίξει την κονσέρβα και να φάει. Ο ανεκδιήγητος πατέρας ανήρτησε στο διαδίκτυο το περιστατικό δηλώνοντας ότι αυτό σημαίνει να είσαι καλός γονιός. Η ανάρτησή του διαγράφηκε όταν δέχτηκε μπαράζ επίθεσης από άλλους γονείς, οι οποίοι τον κατηγόρησαν για αδιαφορία!

Οι χρήστες του Twitter του έδωσαν το παρατσούκλι «Bean Dad» και το όλο περιστατικό προκάλεσε διχασμό στα social media για το κατά πόσο είναι παιδαγωγικό να προσπαθείς να κάνεις ανεξάρτητο το παιδί σου μέσα από τέτοιες αμφιλεγόμενες μεθόδους.

Κάποιοι συμφώνησαν ότι η στάση αυτού του μπαμπά ήταν ένα μάθημα «αυτονομίας». Λίγο τραβηγμένο κατά τη γνώμη μας!

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”